ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανικός σε κηδεία: Άνοιξε το φέρετρο και η σορός έπεσε στο δρόμο

Η «συγγνώμη» που ζήτησε το γραφείο τελετών

Χορηγούμενο

Πανικός σε κηδεία: Άνοιξε το φέρετρο και η σορός έπεσε στο δρόμο! Η «συγγνώμη» που ζήτησε το γραφείο τελετών

Πανικός σε κηδεία: Άνοιξε το φέρετρο και η σορός έπεσε στο δρόμο… Απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη μεταφορά ενός νεκρού, όταν ο σορός έπεσε από τη νεκροφόρα στη μέση του δρόμου. Το συμβάν άφησε άναυδο έναν οδηγό που ακολούθησε το αυτοκίνητο, καθώς αρχικά πίστεψε ότι είχε χτυπήσει έναν πεζό. Το γραφείο τελετών, υπεύθυνος για τη μεταφορά, ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, επιβεβαιώνοντας το ατυχές περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian και από τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Stalowa Wola, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Πολωνία, την περασμένη Παρασκευή. Ένας άνδρας οδήγησε στο δρόμο όταν παρατήρησε κάτι που έμοιαζε με φύλλο να προσκολλάται στο παράθυρο του αυτοκινήτου του. Όταν το φύλλο απομακρύνθηκε από το παρμπρίζ, αντίκρισε σοκαρισμένος μια σορό να βρίσκεται στη μέση του δρόμου.

Χορηγούμενο

Αρχικά, ο οδηγός πίστεψε ότι είχε χτυπήσει άνθρωπο χωρίς να αντιληφθεί. Όμως, όταν κατάλαβε ότι επρόκειτο για σορό που είχε πέσει από τη νεκροφόρα, η κατάστασή του εξελίχθηκε σε αίσθημα τρόμου και αμηχανίας. Τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφία της σορού που βρισκόταν πάνω σε μια πεζοδιάβαση, επιβεβαιώνοντας το σημείο όπου έγινε η πτώση της.

Χαμός σε κηδεία στο Περιστέρι: Άγριος καβγάς με τον παπά

Το γραφείο τελείωνε ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, αναγνωρίζοντας την ευθύνη τους και δηλώνοντας ότι θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθεί παρόμοιο λάθος στο μέλλον. Το συμβάν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και μέσα στην κοινωνική δικαιοσύνη, με πολλούς να εκφράζουν την έκπληξη και την απογοήτευση τους για την έλλειψη προσοχής σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή.

Χορηγούμενο

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τελετών

Η εταιρεία που μετέφερε την σορό ζήτησε δημόσια συγγνώμη το Σάββατο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το περιστατικό και καταλογίζοντας το λάθος σε τεχνικό πρόβλημα που παρουσίασε η νεκροφόρα.

«Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι ως αποτέλεσμα ενός τεχνικού προβλήματος της ηλεκτρικής πόρτας στην νεκροφόρα κατά τη μεταφορά του θανόντος, ένα ατυχές γεγονός έλαβε χώρα, το οποίο δεν ταιριάζει με τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας μας, τον βαθύ σεβασμό μας στις οικογένειες των νεκρών αλλά και προς τους ίδιους», ανέφερε σε δημοσίευσή της η εταιρεία. Το γραφείο τελετών απηύθυνε τη συγγνώμη του σε «όλους εκείνους που απογοήτευτηκαν και ταράχθηκαν από το συγκεκριμένο συμβάν».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button