ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγλονίζει ο Κρις Χόι: H μάχη με τον καρκίνο- Οι γιατροί του δίνουν δύο έως τέσσερα χρόνια ζωής.

Αποκάλυψε πως η σύζυγός του, Σάρα, διαγνώστηκε με «πολύ επιθετική» σκλήρυνση κατά πλάκας

Χορηγούμενο

Ο 48χρονος Κρις Χόι αποκάλυψε πρόσφατα ότι βρισκόταν σε θεραπεία για έναν ασαφή τύπο καρκίνου. Δηλώνοντας πως παραμένει «αισιόδοξος, θετικός και περιτριγυρισμένος από την αγάπη» των αγαπημένων του προσώπων. Ωστόσο, την Κυριακή (20/10) έγινε γνωστό ότι ο πρώην πρωταθλητής της ποδηλασίας αντιμετωπίζει ανίατο καρκίνο στον προστάτη. Κάτι που γνώρισε εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το Sky News, στα απομνημονεύματά του, ο Κρις Χόι περιγράφει πώς έμαθε για την κατάσταση της υγείας του. Αρχικά, οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο στον ώμο του. Γεγονός που οδήγησε στην ανακάλυψη του πρωτογενούς καρκίνου στον προστάτη. Ο οποίος είχε πλέον κάνει μετάσταση στα οστά.

Χορηγούμενο

Σε συνέντευξή του στους «Times», ο διάσημος πρώην ποδηλάτης της βρετανικής ολυμπιακής ομάδας, ο οποίος τιμήθηκε με τον τίτλο του ιππότη το 2008, δήλωσε ότι οι γιατροί του δίνουν δύο έως τέσσερα χρόνια ζωής.

Τα υγεία δεν σταματούν μόνο στον Κρις Χόι προβλήματα. Στα απομνημονεύματά του, αποκάλυψε πως η σύζυγός του, Σάρα, διαγνώστηκε με «πολύ επιθετική» σκλήρυνση κατά πλάκας. Μόλις έναν μήνα μετά τη δική του διάγνωση με καρκίνο σταδίου 4. «Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις σοβαρές δυσκολίες», δήλωσε χαρακτηριστικά. ο Χόι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρις Χόι είναι ένας από τους πιο κινητές αθλητές της ποδηλασίας. Με 11 παγκόσμιους τίτλους και συνολικά επτά ολυμπιακά μετάλλια – έξι χρυσά και ένα ασημένιο. Τα οποία κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012.

Χορηγούμενο

Δείτε το βίντεο:


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button