ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται νέο υπουργικό διαζύγιο

Πρόκειται για μια ακόμη πιο ηχηρή και αναπάντεχη περίπτωση διαζυγίου

Χορηγούμενο

Οι φήμες συνεχίζουν να κυκλοφορούν ότι, παρά τις προσπάθειες πολλών “κυανόκρανων” μεσολαβητών, η κατάσταση δεν μπορεί να σωθεί. Αναφερόμαστε σε ένα δεύτερο υπουργικό διαζύγιο. Μετά τον ευρέως γνωστό «πόλεμο των Ρόουζ» μεταξύ της κλαίουσας Όλγας και του ταλαιπωρημένου Μίνωα.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, πρόκειται για μια ακόμη πιο ηχηρή και αναπάντεχη περίπτωση διαζυγίου. Η σύζυγος γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει με τον υπουργό σύζυγό της. Όπως ακούγεται, ήταν αρκετά υπομονετική, αλλά φαίνεται ότι η ανοχή της έχει εξαντληθεί. Ο σύζυγος προσπαθεί ούτε καν να διατηρήσει τα προσχήματα, με τις πολλές ταξιδιωτικές του πρόσθετες και τις βόλτες τη νεαρή συνεργάτιδα.

Χορηγούμενο

Αν οι φήμες αποδεικνύονται αληθινές, ο Κυριάκος θα πρέπει να αναλάβει δράση και να πάρει αποφάσεις, καθώς η κυβέρνηση, αν δεν έχει αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική, σίγουρα εξελίσσεται σε μία από τις πιο «ερωτικές» περιόδους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button