ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη ανατροπή με τον καιρό: Έρχονται τα πρώτα χιόνια

Έντονη κακοκαιρία με χαμηλό βαρομετρικό που θα επηρεάσει το Αιγαίο και θα φέρει σημαντικές βροχοπτώσεις

Χορηγούμενο

Το αμερικανικό και προγνωστικό μοντέλο GFS συνεχίζει να προβλέπει την έλευση ψυχών αερίων μαζών κατά τις αρχές Νοεμβρίου, προτείνοντας σενάριο για έντονη κακοκαιρία με χαμηλό βαρομετρικό που θα επηρεάσει το Αιγαίο και θα φέρει σημαντικές βροχοπτώσεις.

 

Χορηγούμενο

Όσον αφορά τον καιρό της 28ης Οκτωβρίου, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μια ισχυρή κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα, ξεκινώντας από τα δυτικά και προχωρώντας προς τα ανατολικά, με βροχές και καταιγίδες.

Τα δεδομένα που δείχνουν τις θερμοκρασίες αποκαλύπτουν την έλευση ψυχρών αερίων μαζών, ενώ ο χάρτης των βαρομετρικών χαμηλών επιβεβαιώνει την έντονη κακοκαιρία που προσδοκά το GFS. Παρόλο που οι προβλέψεις είναι ακόμα σε επίπεδο τάσεων και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε, η εικόνα παραμένει σταθερή εδώ και μερικές μέρες, υποδεικνύοντας μια σημαντική αλλαγή στη χώρα μας από τις αρχές Νοεμβρίου.

Πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια μέχρι την 28η Οκτωβρίου
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, οι καιρικές συνθήκες μέχρι την 28η Οκτωβρίου αναμένονται να είναι ήπιες, με το κλίμα να είναι «ούτε κρύο, ούτε ζέστη».

Χορηγούμενο

Πιο, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του μετεωρολόγου, η εβδομάδα που ξεκινάει ότι έχει αρκετό ήλιο, με τη θερμοκρασία να ανέβει σταδιακά, φτάνοντας τους 24-25 βαθμούς, κυρίως στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα παραμείνουν στα 7-8 μποφόρ, ενώ οι πιθανότητες για βροχές είναι απογοητευτικές μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, ο κ. Η Τσατραφύλλια αναφέρει ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καθαρή, προσφέροντας εξαιρετική ορατότητα και χωρίς σημαντική υγρασία.

Αυτό δημιουργεί μια ευνοϊκή ευκαιρία για εξωτερικές δραστηριότητες, όπως αθλήματα σε ανοιχτούς χώρους και βόλτες στη φύση.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button