ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 7 χρόνια σχέσης

Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης δεν είναι πια μαζί

Χορηγούμενο

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 7 χρόνια σχέσης! Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης δεν είναι πια μαζί…

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 7 χρόνια σχέσης… Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, βάζοντας τέλος στη σχέση τους μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση ​​του χωρισμού τους προκάλεσε έκπληξη και συζητήσεις, καθώς το ζευγάρι φαινόταν μέχρι πρόσφατα να έχει μια σταθερή και αρμονική σχέση. Ωστόσο, οι φήμες για το τέλος της σχέσης τους επιβεβαιώθηκαν μέσα από τις εκθέσεις.

Ο Βασίλης Πορφυράκης έδωσε το πρώτο σημάδι για την αλλαγή στη ζωή του με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το μεσημέρι της Παρασκευής, δημοσίευσε ένα αινιγματικό μήνυμα που άφησε τους ακόλουθούς του να υποψιαστούν ότι κάτι έχει αλλάξει στη ζωή του. Η ανάρτηση, αν και διακριτική, φαινόταν να υποδηλώνει τη διάλυση της σχέσης του με τη Ματίνα Νικολάου, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό.

Χορηγούμενο
Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης

Η ανακοίνωση από τον Βασίλη Πορφυράκη

«Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Δείτε επίσης – Γνωστή τραγουδίστρια χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου

Η επιβεβαίωση από την Φαίη Σκορδά

Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε αργότερα, μέσα από την εκπομπή «Buongiorno», όπου το τέλος της σχέσης τους αναφέρθηκε και σχολιάστηκε. Οι παρουσιαστές της εκπομπής σχολίασαν το πόσο αγαπημένοι έδειχναν ως ζευγάρι, ενώ τόνισαν ότι και οι δύο επιλέγουν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ με την προσωπική τους ζωή και να διαχειριστούν τον χωρισμό τους με σεβασμό και διακριτικότητα.

Χορηγούμενο

«Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο με τόσο ωραία λόγια, μία πολύ ωραία σχέση. Από τα τηλέφωνα που έχουμε πάρει ο χωρισμός υφίσταται», είπε η Φαίη Σκορδά.

Αν και δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που τους οδήγησαν να τερματίσουν τη σχέση τους… Φαίνεται πως και οι δύο προσπαθούν να προχωρήσουν με τη ζωή τους με ωριμότητα και αξιοπρέπεια. Το κοινό τους ταξίδι κράτησε επτά χρόνια, μια περίοδος που τους έφερε κοντά και δημιούργησε πολλές αναμνήσεις. Ο χωρισμός τους είναι ακόμα φρέσκος, και τόσο η… Ματίνα Νικολάου όσο και ο Βασίλης Πορφυράκης φαίνονται αποφασισμένοι να επικεντρωθούν στα νέα κεφαλαία της ζωής τους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button