ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ληστεία στο Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε νεαρούς – Ένας τραυματίας και μια σύλληψη

Oι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 15, 17, 18 και 19 ετών, βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου, όταν ξαφνικά τους προσέγγισε η ομάδα των 20 ατόμων

Χορηγούμενο

Ένα σοβαρό περιστατικό ληστείας και βίαιης επίθεσης σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι. Όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε σε μια παρέα νεαρών, στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι.

Από την επίθεση, ένας 18χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ενώ οι δράστες αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα από τα θύματα.

Χορηγούμενο

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 15, 17, 18 και 19 ετών, βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου, όταν ξαφνικά τους προσέγγισε η ομάδα των 20 ατόμων. Χωρίς καμία προειδοποίηση, τους επιτέθηκαν βίαια. Ακινητοποιώντας τους και κλέβοντας το τσαντάκι του 19χρονου. Το οποίο περιείχε το κινητό του τηλέφωνο. Μετά τη ληστεία, οι δράστες διέφυγαν.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ένας 25χρονος, Αλβανικής καταγωγής, στην πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου. Ο συλληφθείς αναγνωρίστηκε από τα θύματα και συνελήφθη με την κατηγορία της συμμετοχής στη ληστεία, ενώ σχηματίζεται δικογραφία.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στους τρεις ελαφρά τραυματίες, ενώ ο 18χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας για περαιτέρω κίνδυνο ιατρικής φροντίδας, χωρίς να διατρέχει τη ζωή του.

Χορηγούμενο

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button