ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Στην εντατική ο πατέρας του

Ο 76χρονος υπήρξε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος

Χορηγούμενο

Ωρες αγωνίας βιώνει ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του διάσημου σκηνοθέτη και ηθοποιός Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Kαθώς ο 76χρονος υπήρξε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη στην οδό Κρασαδάκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Όπου ο Παπακαλιάτης παρασύρθηκε από μηχανή ενώ περπατούσε.

Μετά την παράσυρση, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στην Εντατική. Όπως αναφέρει το Cretalive, ο 76χρονος έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη, με το σπίτι του αναφέρει ότι έχει επαφή και μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, ο Παπακαλιάτης φέρει τραύματα στο κεφάλι. Συμπεριλαμβανομένου ενός κρανιοεγκεφαλικού αιματώματος. Επιπλέον, έχει τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη, στη μέση, στη λεκάνη και στο μηρό, καθώς και ένα ανοιχτό κάταγμα στην κνήμη. Αναφέρεται επίσης ότι υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία περίπου στις τέσσερις το πρωί. Αυτή τη στιγμή, υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Στο πρόσωπό του βρίσκονται όλα τα μέλη της οικογένειας του, μεταξύ των οποίων και των παιδιών του, όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, καθώς και τα αδέλφια του, συγγενείς και φίλοι, που τον στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button