ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στρατιωτική Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Ο πιλότος που θα πετάξει στο F16 της Ομάδας ΖΕΥΣ

Αύριο, 23 Οκτωβρίου, μετά τις 8 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η δοκιμαστική παρέλαση των μηχανοκίνητων μονάδων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Χορηγούμενο

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Με τις προετοιμασίες όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Χορηγούμενο

Αύριο, 23 Οκτωβρίου, μετά τις 8 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η δοκιμαστική παρέλαση των μηχανοκίνητων μονάδων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τις μεσημεριανές ώρες, η δοκιμαστική πτήση αεροσκαφών πάνω από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί μεταξύ άλλων, θα πετάξει το ιστορικό Spitfire MJ755 μαζί με ένα σύγχρονο F16.

Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η δοκιμαστική πτήση του F16 της Ομάδας Επιδείξεων ΖΕΥΣ, με τον σμηναγό Γιώργο Σωτηρίου ως φετινό πιλότο. Επιπλέον, τα επόμενα 24ωρα δεν καταφέρνουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τα αρματαγωγά Ρόδος, Χίος, Λέσβος. Καθώς και η φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button