ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουαλία: Εφιαλτική γειτόνισσα χτύπησε γυναίκα με φτυάρι – Το ζευγάρι ζούσε σε «κόλαση»(βίντεο)

Αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή της από την αστυνομία.

Χορηγούμενο

Η ζωή ενός ζευγαριού στο Μονμαουθσάιρ της Ουαλίας είχε μετατραπεί σε εφιάλτη εξαιτίας της γειτονισσάς τους. Η οποία εξαπέλυσε αλλεπάλληλες επιθέσεις εναντίον τους χρησιμοποιώντας διάφορα επικίνδυνα αντικείμενα. Τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού τους. Σε βίντεο που δημοσίευσε η αστυνομία στο X, η 59χρονη Πόλα Άτγουντ Ρις διακρίνεται να πλησιάζει μια γυναίκα κοντά σε φράκτη κρατώντας ένα φτυάρι. Στη συνέχεια, ο πρώην αστυνομικός σηκώνει το φτυάρι και χτυπά τη γυναίκα. Ενώ ένας περαστικός οδηγός σταματά για να δει τι συμβαίνει.

Η Ρις χτυπά ξανά με το φτυάρι. Ενώ το θύμα πέφτει στο έδαφος προσπαθώντας να σηκωθεί. Ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητό του και αφαιρεί το φτυάρι από τα χέρια της Ρις. Λίγο πριν από αυτό, η Ρις είχε προκαλέσει ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ενώ αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή της από την αστυνομία.

Χορηγούμενο

Η επίθεση είχε ξεκινήσει νωρίτερα όταν η Ρις εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού, επιτιθέμενη στην 69χρονη Ζακλίν Τικέ, χτυπώντας την στο πρόσωπο και σπάζοντας τη μύτη της, ενώ τη μαχαίρωσε στα χέρια. Επίσης, χτύπησε τον 70χρονο σύζυγό της, Κρις, στο κεφάλι, απειλώντας πως θα σκοτώσει το ζευγάρι. Η βία συνεχίστηκε έξω από το σπίτι τους.

Η Άτγουντ Ρις συνελήφθη μετά την επίθεση με το φτυάρι, ομολόγησε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια και δύο μήνες φυλάκισης. Κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από μετατραυματικό στρες λόγω της υπηρεσίας της στην αστυνομία της Νότιας Ουαλίας, αν και τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button