ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Καλοκαιρία του Αγίου Δημητρίου

Στην Αττική, οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ ευχάριστες, με λίγα νέφη στο βορειοανατολικό κομμάτι

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα είναι πολύ καλός.

«Η κατάσταση θυμίζει το καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου, το οποίο έχει επεκταθεί και σε άλλες γιορτές των Αγίων. Αν και κάποιες βροχές, αυτές δεν ήταν πολλές. Ελπίζουμε ο Νοέμβριος να μας προσφέρει περισσότερη βροχή. Αυτή την περίοδο, οι βόρειοι άνεμοι συμβάλλουν σε κάποιες συννεφιές, κυρίως στις περιοχές που η τοπογραφία το επιτρέπει. Ωστόσο, ο καιρός που είναι σχεδόν ανοιξιάτικος, με θερμοκρασίες που μπορούν να φτάσουν έως και 26 βαθμούς Κελσίου.

Χορηγούμενο

Σήμερα, Πέμπτη, δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα καιρικά φαινόμενα. Στη χώρα επικρατεί ηλιοφάνεια, με λίγες παροδικές συννεφιές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα βόρεια τμήματα της Κρήτης.

Η βόρεια αύρα φέρνει υγρασία από τη θάλασσα, δημιουργώντας έτσι συννεφιές στις περιοχές που το φαγητό. Οι άνεμοι μπορούν να φτάσουν έως και 7 μποφόρ, ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά χαμηλές το πρωί, ιδίως στη βόρεια Ελλάδα. Αργότερα μέσα στην ημέρα, οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 23 και 25 βαθμών Κελσίου.

Στην Αττική, οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ ευχάριστες, με λίγα νέφη στο βορειοανατολικό κομμάτι και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 24 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Χορηγούμενο

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και πάλι, αν και νωρίς το πρωί οι θερμοκρασίες που είναι ακόμη σε μονοψήφια επίπεδα. Αργά το μεσημέρι, ο υδράργυρος να φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button