ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ράνια Τζίμα αγνώριστη στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα

Δεν θα πιστεύετε πως ήταν η δημοσιογράφος πριν 14 χρόνια

Χορηγούμενο

Η Ράνια Τζίμα ήταν αγνώριστη στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα! Δεν θα πιστεύετε πως ήταν η δημοσιογράφος πριν από 14 χρόνια…

Η Ράνια Τζίμα αγνώριστη στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα… Η Ράνια Τζίμα, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων, έχει μια μακρά πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Πριν από 15 χρόνια, το 2009, συν-παρουσίαζε την εκπομπή «Γυρίσματα» στον ΣΚΑΪ, μαζί με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Η εικόνα της, από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχει αλλάξει σημαντικά. Αν και τα μαλλιά της ήταν ξανθά σε πιο σκούρες αποχρώσεις τότε, η φυσική της φρεσκάδας και η νέα της εμφάνιση έχουν παραμείνει αναλλοίωτες με το πέρασμα του χρόνου, κάτι που την κάνει να μοιάζει όπως τότε.

Χορηγούμενο

Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής από το 2009, όπως μας θυμίζει το Onlarissa, η Ράνια Τζίμα είχε ταξιδέψει στη Λάρισα, παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα για την πόλη και τα ιστορικά χωριά της περιοχής. Τα ταξίδια της και η εκπομπή είχαν σκοπό να αναδείξουν την πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις των περιοχών, κάτι που ενθουσίασε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους κατοίκους.

View this post on Instagram

A post shared by Rania Tzima (@rania.tzima)

Χορηγούμενο

Δείτε πώς φαινόταν η Ράνια Τζίμα πριν από 14 χρόνια, όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Γυρίσματα» στη Λάρισα, και πώς η προσωπικότητά της παραμένει διαχρονική μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Ράνια Τζίμα: Η άγνωστη ζωή με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη… Το πρόβλημα υγείας και το παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του Mega

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πως ήταν η εντυπωσιακή δημοσιογράφος στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα

Χορηγούμενο

Λίγα λόγια για τη γνωστή δημοσιογράφο, Ράνια Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και από νωρίς έδειξε την κλίση της στη δημοσιογραφία. Ξεκίνησε την καριέρα της στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ3, όπου έκανε τα πρώτα βήματα στον χώρο. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στον ΣΚΑΪ, όπου ανέλαβε το ελεύθερο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, εστιάζοντας κυρίως σε εργασιακά ζητήματα.

Σάλος με τη Ράνια Τζίμα: «Μπράβο σε όποιον μαλάκ@…»

Το 2008 παρουσίασε την εκπομπή «Γυρίσματα» σε συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, στράφηκε προς την ενημέρωση και ανέλαβε το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εργασίας. Στα τέλη του 2011, ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Mega Channel, αναλαμβάνοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Ανάπτυξης. Λίγο αργότερα, προχώρησε σε πολιτικές συντάξεις και από τον Ιούλιο του 2012 άρχισε να εργάζεται ως οικονομική συντάκτρια του σταθμού.

Σε πελάγη ευτυχίας η Ράνια Τζίμα – Ανακοίνωσε τα ευχάρıστα με δύο φωτογραφίες!

Μετά το κλείσιμο του Mega, η Ράνια Τζίμα βρήκε νέα κατεύθυνση στον Alpha TV, όπου από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2019 παρουσίαζε την ενημερωτική εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ» μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου. Τον Φεβρουάριο του 2020, όταν το Mega επαναλειτούργησε, ανέλαβε την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων. Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο του 2020, ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, συνεχίζοντας έτσι την μακρά πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button