ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του

«Είμαστε το πρώτο γκέι ζευγάρι που κάναμε πολιτικό»

Χορηγούμενο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του στη Μύκονο και ανακοίνωσε φωτογραφίες από την τελετή

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του… Ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε τον πολιτικό γάμο του με τον σύντροφό του, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Μύκονο, και αποκάλυψε ότι ήταν το πρώτο ομοφυλόφιλο ζευγάρι που καταγράφηκε στον Δήμο. Με μεγάλη χαρά, μέσα από την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε την εμπειρία του από αυτήν τη σημαντική της ζωής του.

Όλα στη φόρα ο Πουλόπουλος: «Πρέπει να έχεις ερωτική επαφή κάθε βράδυ;»

Χορηγούμενο

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πουλόπουλου

«Μόλις σήμερα ενημερώθηκα ότι ο σύζυγός μου κι εγώ είμαι το πρώτο γκέι ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και καταχωρήθηκε στον Δήμο Μυκόνου. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον αντιδήμαρχο πολιτισμού Σάκη Αγορογιάννη, ο οποίος χειρίστηκε με ιδιαίτερη διακριτικότητα αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου», έγραψε στη δημοσίευσή του.

Ο Πουλόπουλος ευχαρίστησε επίσης τον δήμαρχο, τον Χρήστο Βερώνη, καθώς και τον Δήμο για το όμορφο γαμήλιο δώρο που τους πρόσφεραν, προσθέτοντας με χαμόγελο: «Και στα δικά σας, οι ανύπαντρες και οι ανύπαντρες!».

Στην ανάρτησή του, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από τον γάμο, υπογραμμίζοντας τη χαρά και την περηφάνια του για αυτή τη σημαντική στιγμή, όχι μόνο για τον ίδιο και τον σύντροφό του, αλλά και για την πρόοδο στην κοινωνική αποδοχή και την ισότητα. Η στιγμή αυτή αποτελεί ορόσημο, καθώς καταγράφει μια ακόμα νίκη για την αναγνώριση των δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα, με το Μύκονο να πρωτοστατήσει σε αυτή την αλλαγή.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Είχα σχέσεıς και με γυναίκες, αλλά στα 31 μου…»

Η ανάρτηση του Γιάννη Πουλόπουλου έλαβε θερμή υποδοχή από τους ακόλουθούς του, με πολλούς να τον συγχαίρουν για το νέο του ξεκίνημα και να εκφράσει τη στήριξή τους στην απόφασή του να δημοσιοποιήσει αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button