ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άνδρας πυρπολήθηκε έξω από το αυτοκίνητό του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας

Χορηγούμενο

Ένας άνδρας στο Νοσοκομείο του Βόλου δίνει μάχη για τη ζωή του. Μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Όταν βρέθηκε να φλέγεται κοντά στο αυτοκίνητό του, στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, κοντά στον κόμβο του Βελεστίνου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο άνδρας οδήγησε ένα ΙΧ με μεγάλη ταχύτητα. Προσπερνώντας άλλα οχήματα, και ακινητοποίησε το όχημά του στην άκρη του δρόμου. Αφού βγήκε από το αυτοκίνητο, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες, χωρίς να υπάρχουν σημάδια φωτιάς στο αυτοκίνητο.

Χορηγούμενο

Περαστικοί οδηγοί σταμάτησαν στο σημείο και κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Σε λίγα λεπτά έφτασε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον άνδρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου», όπου οι γιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες  που βρέθηκε στις φλόγες, προσπαθώντας να ρίξει φως στις ακριβείς περιστάσεις του περιστατικού.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button