ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμός στον ΑΝΤ1 με Παπαδάκη και Λιάγκα

Χοντρό παρασκήνιο με τους δύο πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους

Χορηγούμενο

Ο κακός χαμός στον ΑΝΤ1 με Γιώργο Παπαδάκη και Γιώργο Λιάγκα με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και το τέλος βέβαιο

Ο ένας επιμένει δυναμικά, ο άλλος είναι αποφασισμένος να κρατήσει το δικό του έδαφος! Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει ούτε λεπτό από την εκπομπή του στον Γιώργο Λιάγκα, παρά τις πιέσεις για να ξεκινήσει «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 νωρίτερα, στις 9:20 αντί για τις 9:50, ώστε να ανταγωνίζεται ισότιμα ​​την πρώην σύζυγο. του, Φαίη Σκορδά, που παρουσιάζει εκπομπή στο Mega.

Δραματικές εξελίξεις με τον Γιώργο Παπαδάκη – Έρχονται ανακοινώσεις

Χορηγούμενο

Όπως αναφέρει το reader.gr , ο Παπαδάκης παραμένει αμετακίνητος και συνεχίζει να παραδίδει την εκπομπή του, το «Καλημέρα, Ελλάδα», στις 9:50. Ο Λιάγκας φέρεται να αναζητά τρόπους για να επεκτείνει την παρουσία του στη ζώνη, όμως ο Παπαδάκης, έμπειρος και με μακρά πορεία στα τηλεοπτικά δρώμενα, κρατά τη θέση του. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο Λιάγκας έχει στοχεύσει τη αυτή, εφόσον ο Παπαδάκης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Αν και το «Καλημέρα, Ελλάδα» δεν σημειώνει υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης αυτή τη στιγμή, οι δύο μπορεί να είναι ανατρεπτικές καθώς η πρώτη τηλεοπτική ζώνη απαιτεί και στρατηγική. Ο Παπαδάκης, εξάλλου, γνωρίζει τους μηχανισμούς και διαθέτει τη μακροβιότερη εκπομπή στον χώρο. Η αλλαγή της ώρας σε χειμερινή μετά την 28η Οκτωβρίου λειτουργεί επίσης υπέρ του, αφού η ώρα αυτή προσελκύει το πιστό κοινό του, τους συνταξιούχους, που συνηθίζουν το πρωινό ξύπνημα.

Γιώργος Λιάγκας: Του ανακοινώνει το τέλος και επίσημα ο ΑΝΤ1

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το ρεπορτάζ για την κατοικία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, η αναταραχή συνεχίζεται, επηρεάζοντας την πρώτη εκπομπή του ΑΝΤ1 και τα μελλοντικά επαγγελματικά πλάνα του Γιώργου Λιάγκα.

Χορηγούμενο

Η τηλεθέαση της εκπομπής, που από την αρχή της σεζόν αντιμετώπισε ανταγωνισμό, έχει περαιτέρω, με αβεβαιότητα σχετικά με το αν αυτή η μείωση είναι προσωρινή ή μόνιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα στην ομάδα της εκπομπής είναι ιδιαίτερα βαρύ, και παρόλο που γίνεται προσπάθεια για βελτίωση, οι φήμες για πιθανές παραιτήσεις φαίνεται να έχουν βάση.

Γιώργος Λιάγκας: Η διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ, οι αγωγές, οι μηνύσεις και οι «συγγνώμες»

Στο εμπορικό κομμάτι, η κατάσταση είναι επίσης προβληματική, καθώς πολλές εταιρείες εξετάζουν την απομάκρυνση των προϊόντων τους από την εκπομπή, επιδεικνύοντας το οικονομικό τοπίο.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, φαίνεται πλέον σίγουρο πως το προγραμματισμένο τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα δεν θα βγει στην «αέρα», καθώς οι νέες επηρεάζουν άμεσα τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button