ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλευτής ξυλοκόπησε περαστικό που τον απείλησε

Διαγράφηκε από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες

Χορηγούμενο

Βουλευτής ξυλοκόπησε περαστικό που τον απείλησε στη μέση του δρόμου και διαγράφηκε από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες

Βουλευτής ξυλοκόπησε περαστικό που τον απείλησε… Ένας βουλευτής του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος διαγράφτηκε από τις τάξεις του σήμερα, μετά από ένα περιστατικό βίας που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου. Ο Μάικ Έιμσμπερι, 55 ετών, κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε έναν περαστικό, ισχυριζόμενος ότι εκείνος τον απείλησε.

Η απομάκρυνση του βουλευτή από το κόμμα προήλθε ύστερα από την εμφάνιση πλανών από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, στα οποία καταγράφεται ο Έιμσπερι να συνομιλεί με έναν άνδρα. Στη συνέχεια, τον χτυπά με γροθιά, και στη συνέχεια τον κτυπά επανειλημμένα ενώ το θύμα είναι ήδη πεσμένο στο έδαφος. Σε ένα άλλο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, ακούγεται να λέει σε κάποιον που δεν είναι ορατός στην κάμερα: «Δεν θα ξανααπειλήσεις τον βουλευτή».

Χορηγούμενο
Γρονθοκόπησε πολίτη ο Βρετανός βουλευτής Έιμσμπερι

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Εργατικού Κόμματος, ο Έιμσμπερι, ο οποίος εκπροσωπεί την εκλογική περιφέρεια Ράνκορν εντ Χέλσμπι στη βορειοδυτική Αγγλία, συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Χαμός: Ποιός μερακλής βουλευτής άναψε φωτιά με ουίσκι σε τραπέζι; (Βίντεο)

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο, προτού δημοσιευτούν τα επίμαχα βίντεο, ο Έιμσπερι υποστήριξε ότι αισθάνθηκε ότι απειλείται κατά τη διάρκεια της νυχτερινής του εξόδου και ότι επικοινώνησε ο ίδιος με την αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν. «Δεν θα κάνω άλλες δημόσιες δηλώσεις για το θέμα, αλλά φυσικά θα συνεργαστώ με οποιαδήποτε έρευνα απαιτηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Χορηγούμενο

Χαμός: Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ έκανε σεξ μέσα σε εστιατόριο

Το συμβάν έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, τόσο εντός του κόμματος όσο και στην ευρύτερη κοινωνία, καθώς οι πολιτικοί αναμένονται να δρουν ως πρότυπα συμπεριφοράς. Η κατάσταση αυτή έρχεται να αναδείξει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί στην καθημερινότητά τους, ειδικά σε δημόσιες εξόδους, και εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την υπευθυνότητα των αξιωματούχων.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button