Αδιανόητο: Φρενίτιδα για τα παγωτά με γεύση κρεμμύδια και φασόλια
Μια πρωτότυπη και ανατρεπτική ιδέα έχει κάνει θραύση στη Μεγάλη Βρετανία, όπου τα παγωτά με ασυνήθιστες και εκκεντρικές γεύσεις γίνονται ανάρπαστα. Αντί για τις κλασικές γεύσεις σοκολάτας ή φράουλας, οι Λονδρέζοι επιλέγουν παγωτά με γεύση φασόλια φούρνου, κέτσαπ, θαλασσινό αλάτι και ρυζογκοφρέτες.
Φρενίτιδα για τα παγωτά με γεύση κρεμμύδια και φασόλια – Το αλλόκοτο πρότζεκτ μιας σχεδιάστριας
Πίσω από αυτή την τολμηρή ιδέα βρίσκεται η σχεδιάστρια Άνια Χάιντμαρτς, γνωστή για τις πολυτελείς τσάντες της. Το παγωτατζίδικο «The Ice Cream Project», που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, λειτουργεί ως εποχικό κατάστημα για λίγους μήνες κάθε καλοκαίρι, προσφέροντας μια σειρά από γεύσεις που σπάνε τα καθιερωμένα.
Δείτε επίσης – Αγιορείτικο νηστίσιμο παγωτό: Η vegan συνταγή των μοναχών
Το εγχείρημα ξεκίνησε το 2021 και έκτοτε έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς που αναζητούν την επόμενη, ακόμη πιο απρόσμενη, γαστρονομική έκπληξη. Φέτος, οι πιο τολμηρές προσθήκες στο μενού περιλαμβάνουν παγωτά με γεύση κρεμμύδια τουρσί, ελαιόλαδο, βρώμη, σνακ σιταριού και καυτερή σάλτσα.
Δείτε επίσης – Παγωτό αλμυρή καραμέλα: Η συνταγή που θα λατρέψετε!
Δείτε στο βίντεο το παγωτατζίδικο που κάνει θραύση
Γευστική δοκιμή και… απορρίμματα
Παρόλο που η ιδέα φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση, δεν έχουν όλες οι γεύσεις την ίδια επιτυχία. Σύμφωνα με αναφορές, οι πιο «αποτυχημένες» γεύσεις του φετινού καλοκαιριού… Με πολλούς μάλιστα πελάτες να τις πετούν διακριτικά στον κάδο απορριμμάτων, ήταν τα παγωτά με κρεμμύδια τουρσί και καυτερή σάλτσα.
Δείτε επίσης – Η πιο εύκολη τούρτα παγωτό με μόλις 3 υλικά
Το «The Ice Cream Project» καταφέρνει να συνδυάσει τη γαστρονομική περιπέτεια με την τέχνη του μάρκετινγκ, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον να δούμε και άλλες πόλεις να υιοθετούν αυτή την εκκεντρική τάση!
Χορηγούμενο