ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αγωνία για την Μαρία Ναυπλιώτου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός!

Μία ξαφνική περιπέτεια με την υγείας της πέρασε η Μαρία Ναυπλιώτου. Η ηθοποιός κοινοποίησε ένα βίντεο από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται με οξύ κοιλιακό άλγος.

Η ίδια ανέφερε ότι, μετά από τις εξετάσεις των γιατρών, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης χολής και τώρα αναρρώνει.

«Ήρθα στο νοσοκομείο και άρχισε ο Γολγοθάς» – Συγκλονίζει γνωστός ηθοποιός
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι για μερικές ημέρες θα απουσιάζει από την παράσταση που πρωταγωνιστεί και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που έχει αγοράσει εισιτήρια.

Είπε συγκεκριμένα: «Καλημέρα σας. Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια. Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύει πως “The show must go on”, σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι, γιατί ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα».

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Η Μαρία Ναυπλιώτου πρωταγωνιστεί στη Φιλουμένα Μαρτουράνο, τη γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο, που ανεβαίνει στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Η ηθοποιός ενσαρκώνει μια γυναίκα- σύμβολο, τη Φιλουμένα, σε ένα ρόλο – ορόσημο που έχουν ερμηνεύσει κορυφαίες ηθοποιοί (όπως η Σοφία Λόρεν) ανά τον κόσμο. Στο ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο, ιδανικός για τη διανομή, ο Μελέτης Ηλίας.

Back to top button