Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αγωνία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Κρίσιμη ημέρα η σημερινή!

Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του;

Χορηγούμενο

Αγωνία για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Σήμερα οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν για να δουν αν ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή.

Από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Υγεία. Σήμερα, Δευτέρα (27/2) είναι μια κρίσιμη ημέρα για την πορεία της υγείας του, καθώς οι γιατροί αναμένεται να τον ξυπνήσουν από το κώμα, ώστε να διαπιστώσουν αν ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγούν.

Το Σαββατοκύριακο, η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή αποκάλυψε πως οι γιατροί βρήκαν το μικρόβιο που ταλαιπωρεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο και πλέον αυτό που περιμένουν είναι να ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην αντιβίωση.

«Ειναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση, γιατί βρέθηκε το μικρόβιο χθες. Σταθερός είναι. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή ένας πυρετός, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και πήγαμε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι στην Εντατική. Δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Ειναι καθησυχαστικοί οι γιατροί, αφού βρέθηκε το μικρόβιο. Πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί», τόνισε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Στην κατάσταση της υγείας του αναφέρθηκαν και στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνετε” λέγοντας:

Τα τελευταία χρόνια η υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι επιβαρυμένη, ενώ είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που νοσηλεύεται.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button