Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αγωνία για τον Στέλιο Ρόκκο: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μετά το έμφραγμα, που υπέστη

Χορηγούμενο

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου – Εσπευσμένη μεταφορά του πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου με αεροδιακομιδή από τη Λήμνο στην Αθήνα.

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας νοσηλεύεται ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος αναστάτωσε τους θαυμαστές του το βράδυ του Σαββάτου, όταν και έγινε γνωστό πως ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με C-130 από την Λήμνο όπου διαμένει στην Αθήνα καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου έστειλε το πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές του λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης για την περιπέτεια με την υγεία του, κάνοντας μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!! 💪💪💪Creator (Κώστας Ζούμας)

Δημοσιεύτηκε από Stelios Rokkos στις Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Ο Στέλιος Ρόκκος το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, η οποία μέχρι το βράδυ γινόταν όλο και πιο αφόρητη, κάτι που τον έκανε τελικά να μεταβεί στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι υπέστη έμφραγμα και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Και από εκεί μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται.

Ο Στέλιος Ρόκκος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην Πύλη Αξιού, στη Θεσσαλονίκη. Και το μαγαζί εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου, η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου , η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το…

Δημοσιεύτηκε από Πύλη Αξιού στις Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λήμνου ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Οι γιατροί αντιλήφθηκαν αμέσως τα συμπτώματα εμφράγματος και ζήτησαν την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button