Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ανατριχιαστική φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει

Τα σπαρακτικά λόγια της σπουδαίας ηθοποιού πριν φύγει από τη ζωή

Χορηγούμενο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ανατριχιαστική φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει – Τα σπαρακτικά λόγια της σπουδαίας ηθοποιού πριν φύγει από τη ζωή

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ανατριχιαστική φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει – Ένα ακόμη σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στα social media. Η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε λίγους μήνες πριν τον θάνατό της, εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Η εικόνα τραβήχτηκε στις 31 Μαρτίου 1996, δηλαδή τέσσερις μήνες πριν η μεγάλη Ελληνίδα σταρ φύγει από τη ζωή. Στη φωτογραφία, η ηθοποιός κρατά το αγαπημένο της κομπολόι και δίνει μια συγκλονιστική απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπίτι-παλάτι και τα «καυτά» μυστικά της οδού Στησιχόρου (Φωτο)

«Τι θα κάνεις στο μέλλον;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει η Αλίκη «Ίσως να ταξιδέψω στο φεγγάρι, ίσως βγάλω φτερά να πετάω σαν γλάρος.».

31 Μαρτίου 1996 – Η τελευταία φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, λίγο πριν πεθάνει

Το Άδοξο Τέλος

Μετά από δύο μήνες νοσηλείας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη απεβίωσε στις 23 Ιουλίου 1996, σε ηλικία 62 ετών, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από καρκίνο του ήπατος (η επίσημη αιτία θανάτου ήταν το ηπατικό κώμα, στο οποίο είχε περιπέσει τις τελευταίες ώρες).

Ακολούθησε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 25 Ιουλίου 1996, τελέστηκε η Νεκρώσιμος Ακολουθία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε νέα χέρια η θρυλική βίλα στον Άγιο Νικόλαο

Δείτε στο βίντεο τα τελευταία σπαρακτικά λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, πριν πεθάνει

Ο τάφος της βρίσκεται στο Α νεκροταφείο Αθηνών, τον οποίο συχνά επισκέπτονται οι θαυμαστές της.

Ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Α νεκροταφείο Αθηνών

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button