ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλωνίζουν ανενόχλητοι οι Τούρκοι: Εισβολή τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο υπό την προστασία τουρκικής ακταιωρού!

Όπως φαίνεται, οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και όσο βλέπουν την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης και τη στάση των… ‘συμμάχων’ μας κλιμακώνουν βήμα-βήμα, ολοένα και περισσότερο, τις προκλήσεις τους μέχρι να πάρουν ό,τι θέλουν. Αυτή τη φορά, δεν δίστασαν να εισβάλλουν μέχρι και τουρκικά αλιευτικά στο Αιγαίο και να παραβιάσουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα και μάλιστα, υπό την προστασία τουρκικής ακταιωρού!

Έτσι λοιπόν, Τούρκοι ψαράδες βρέθηκαν να ψαρεύουν παράνομα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, βόρεια της Καλολίμνου και μάλιστα, να τα προστατεύει μία τουρκική ακταιωρός! Αυτό σημαίνει, πως τα δύο τουρκικά αλιευτικά μπούκαραν παράνομα στο Αιγαίο και είχαν την επίσημη κάλυψη της Άγκυρας με την Αθήνα να… αρμενίζει σε καταγάλανες θάλασσες. Και μη μας πείτε, πως όλα αυτά είναι στο προεκλογικό πρόγραμμα του Ερντογάν!…

Και, οι Έλληνες αλιείς εγκαταλελειμμένοι στην απελπισία τους από το κατά τα άλλα Κυρίαρχο Ελληνικό Κράτος, ανέλαβαν δράση και πήραν την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους, οι οποίοι δρουν λες και βρίσκονται σε τσιφλίκι τους και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν από την περιοχή, καθώς ψάρευαν εκεί παράνομα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Τούρκοι συνέχισαν ατάραχοι να απολαμβάνουν το ψαρεματάκι τους στις ελληνικές θάλασσες και οι Έλληνες ψαράδες να αγωνιούν για την επόμενη μέρα και για το μέχρι που μπορεί να φτάσουν τα πράγματα!

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ, από το δελτίο ειδήσεων του OPEN

Back to top button