Ανδρέας Λαγός: Τι μαγείρευε στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας;
Ο απαράβατος κανόνας στη διατροφή των γαλαζοαίματων
Ανδρέας Λαγός: Τι μαγείρευε στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ο διακεκριμένος Έλληνας σεφ;
Ανδρέας Λαγός: Τι μαγείρευε στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας;… Ο γνωστός Έλληνας σεφ Ανδρέας Λαγός αποκάλυψε μια ιδιαίτερη πτυχή της καριέρας του, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» . Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η συνεργασία αυτή περιλάμβανε εργασία τόσο στη Νότια Γαλλία όσο και στο Λονδίνο, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου που είχε υπογράψει. Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο του, υπογραμμίζοντας πως δεν χρειάζεται να δημοσιοποιηθούν περαιτέρω στοιχεία.
Η διατροφή που βελτιώνει τη βιολογική ηλικία των κυττάρων!
Υγιεινές επιλογές με μεσογειακή πινελιά
Μιλώντας για τις διατροφικές προτιμήσεις της βασιλικής οικογένειας, ο Ανδρέας Λαγός αποκάλυψε ότι τα μέλη της έδειχναν προτίμηση σε υγιεινά γεύματα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή και ελληνική κουζίνα. Μεταξύ των αγαπημένων τους πιάτων ήταν οι φακές και η φάβα, που αποτελούν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Ο σεφ επισήμανε τη σημασία της υγιεινής διατροφής για την οικογένεια, προσθέτοντας ότι στις συνταγές που προορίζονταν για τα παιδιά αποφεύγονταν το αλάτι και η ζάχαρη.
«Έτρωγαν υγιεινή, μεσογειακή, ελληνική κουζίνα. Φακές, φάβα και τέτοια πράγματα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι τους μαγείρευα χωρίς αλάτι για τα παιδιά και χωρίς ζάχαρη».
Ποιος σκότωσε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα; Νέες τρομακτικές αποκαλύψεις
Η μαγειρική προσέγγιση
Η εμπειρία αυτή δεν ήταν μόνο επαγγελματική πρόκληση, αλλά και μια ευκαιρία να αναδείξει τις αξίες της ελληνικής κουζίνας σε ένα παγκόσμιο και υψηλό κοινό. Ο σεφ ακολούθησε μια λιτή, αλλά δημιουργική προσέγγιση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της οικογένειας, εστιάζοντας στη διατροφική ποιότητα και την ισορροπία.
Το ελληνικό σούπερ φαγητό της γιαγιάς που «κυνηγάνε» όλοι οι ξένοι διάσημοι!
Η εξαιρετική αυτή συνεργασία είναι ένα ακόμη παράδειγμα του πώς η ελληνική γαστρονομία κατακτά διεθνείς πρωταγωνιστές, αναδεικνύοντας την κουλτούρα και τα γαστρονομικά στοιχεία της χώρας μας.
Χορηγούμενο