Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Ανειππωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε βρέφος πέφτοντας από την αγκαλιά του πατέρα του!

Εντοπίστηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα!

Χορηγούμενο

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Το νεκρό βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα! Για τον πατέρα του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Βρέφος μόλις 47 ημερών άφησε την τελευταία του πνοή, όταν φέρεται να έπεσε από την αγκαλιά του πατέρα του στο σπίτι, όπου διέμεναν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το μεσημέρι του Σαββάτου το βρέφος διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 24χρονος πατέρας του βουλγαρικής καταγωγής είχε καλέσει το ΕΚΑΒ, λέγοντας πως το βρέφος είχε δυσκολία στην αναπνοή. Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ανέκριναν τον πατέρα. Ο οποίος τελικά παραδέχθηκε πως το βρέφος έπεσε από την αγκαλιά του.

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου βρέφους, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 24χρονου αλλοδαπού πατέρα.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες την 04-03-2023 διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης άρρεν βρέφος όπου και λίγο μετά κατέληξε. Από την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια προέκυψε ότι το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button