Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Δείτε μολότοφ που βρέθηκαν σε ΚΑΠΗ στον Ασπρόπυργο! (Φωτο)

Στο σημείο ομάδες της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ.

Χορηγούμενο

Συναγερμός σήμανε στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στον Ασπρόπυργο, όπου εντοπίστηκαν δύο τελάρα γεμάτα με βόμβες μολότοφ.

Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης υπάλληλοι του ΚΑΠΗ ειδοποίησαν την Άμεση Δράση αναφέροντας ότι έχουν βρει πολλές βόμβες μολότοφ έξω από το κτήριο της οδού Γενοκτονίας.

Στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και απέκλεισαν τον χώρο. Παρελήφθησαν τα δύο τελάρα με τις βόμβες για να μεταφερθούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Όπως διαπιστώθηκε, οι μολότοφ ήταν έτοιμες προς χρήση καθώς ήταν δεμένες με γκαζάκια και κροτίδες ώστε να είναι πιο επικίνδυνες.

Η Κρατική Ασφάλεια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής έχει αναλάβει την έρευνα. Ενώ θα γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση γενετικού υλικού ή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Επεισόδια και προσαγωγές στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο

Ένα σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ είναι οι μολότοφ που βρέθηκαν στο ΚΑΠΗ να σχετίζονται με τα επεισόδια πριν από δύο ημέρες στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο, όπου ομάδα ατόμων έκαψε λεωφορείο και επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομικούς.

Στο δεύτερο σενάριο ενδέχεται κάποιοι να προετοίμαζαν νέο γύρω επεισοδίων στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button