ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Απίστευτο: Εγκλωβισμένη στη Θεσσαλονίκη, για δέκα μέρες, η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη!

Το ακούσαμε κι αυτό! Από την προηγούμενη Τετάρτη δηλώνει αποκλεισμένη στην Θεσσαλονίκη η υφυπουργός μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη και δεν μπορεί να κατέβει στην Αθήνα.

Τη στιγμή που οι μετανάστες που είναι στην αρμοδιότητά της μπορούν ανενόχλητοι να μπαινοβγαίνουν στα Ελληνικά σύνορα, η ίδια η υφυπουργός δηλώνει – σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ- αδυναμία να περάσει τα Τέμπη!

Η υφυπουργός βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη πριν την θεομηνία για να φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Εξαιτίας της αποκλεισμένης Εθνικής Οδού η κυρία Βούλτεψη ενημέρωσε πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην πρωτεύουσα. Γι’ αυτό παρέμεινε δέκα ημέρες πάνω απολαμβάνοντας θεσσαλονικιώτικους μεζέδες. Με το πρόσχημα ότι περιμένει να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό.

Μάταια όμως γιατί ο Μητσοτάκης τελευταία στιγμή απέκλεισε το συγκεκριμένο υπουργείο. Και δικαίως. Στο μεταναστευτικό δεν έχει να καμαρώσει και πολλά και να φωτογραφηθεί με την κυρία Βούλτεψη ο πρωθυπουργός. Υποθέτω πως θα της «υπενθυμίσει» σύντομα πως Θεσσαλονίκη – Αθήνα εκτός από οδικώς και σιδηροδρομικώς που στην Ελλάδα του 2023 δεν συνδέονται πια, υπάρχουν καθημερινά καμία δεκαριά πτήσεις…

Related Articles

Back to top button