ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Πάριος σε γιορτή της 21ης Απριλίου (Φωτο)

Ντοκουμέντο από τις αρχές της δεκαετίας του ΄70!

Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Πάριος σε γιορτή της Χούντας για την 21η Απριλίου – Απίστευτο ντοκουμέντο από τις αρχές της δεκαετίας του ΄70!

Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Πάριος σε γιορτή της Χούντας! Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής που ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι βρίσκεται στο γενικότερο χώρο της Αριστεράς.

Το απίστευτο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα για το γάμο του: «Η γυναίκα μου παντρεύτηκε έναν…»

Κι όμως, τραγούδησε (λίγο σκυφτός οπωσδήποτε) σε γιορτή για την επέτειο της 21ης Απριλίου στο Βόλο. Μαζί του ο Δάκης, η Τζελσομίνα, ο Κώστας Κάραλης, ο Γεράσιμος Λαβράνος, και ο Γιάννης Πάριος.

Δείτε επίσης γιατί χώρισαν Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το φωτογραφικό άλμπουμ του Τάκη Πανανίδη «Αυτόπτης φωτομάρτυρας στην Οδό Ονείρων», εκδόσεις Τόπος.

Ολόκληρη η ελληνική καλλιτεχνική σκηνή (λαϊκή και έντεχνη) παρελαύνει σε αποκαλυπτικές εικόνες.

Σάλος στη Σπερχειάδα: Άγνωστοι ύψωσαν σημαία της Χούντας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας! – Τι λέει Αντιδήμαρχος Μακρακώμης;

«Πραξικόπημα» στη Σπερχειάδα: Ύψωσαν σημαία της Χούντας… Μια διαφορετική κίνηση πραγματοποιήθηκε χθες στην Σπερχειάδα όταν, λίγες ώρες πριν την επέτειο της Δικτατορίας της 21ης Απριλίου, άγνωστοι ύψωσαν στις αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαμίας μια σημαία της τότε στρατιωτική κυβέρνησης που επιβλήθηκε.

Μετά την αποκάλυψη από τοπικό ρεπορτάζ, πήγε ο υπεύθυνος της αποθήκης, κατέβασε την σημαία και ξαναύψωσε την ελληνική.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Μακρακώμης, Πάνο Κοντογιώργος, το περιστατικό έγινε αντιληπτό χθες το μεσημέρι και είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Για το περιστατικό σχηματίστηκε μάλιστα δικογραφία, με εντολή εισαγγελέα και αναζητούνται ο δράστης ή οι δράστες.

Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου

Ως Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου είναι γνωστή η ένοπλη ανατροπή της Κυβέρνησης Παναγιώτη Κανελλόπουλου την 21η Απριλίου του 1967 από ομάδα αξιωματικών υπό την ηγεσία του συνταγματάρχη Πυροβολικού Γεωργίου Παπαδόπουλου, του ταξίαρχου Τεθωρακισμένων Στυλιανού Παττακού και του συνταγματάρχη Πυροβολικού Νικόλαου Μακαρέζου, με τη συμμετοχή στρατιωτικών μονάδων της Αττικής.

Τα πρώτα άρματα βγήκαν στις 2 τα ξημερώματα, για να καταλάβουν όλα τα στρατηγικά σημεία της πρωτεύουσας (Βουλή, Υπουργεία, ΕΙΡ, ΟΤΕ, Ανάκτορα).

Επίσης, από το ραδιόφωνο ανακοινώνεται ότι καταργούνται μια σειρά από άρθρα του Συντάγματος.

Τα μυστικά της Πάρνηθας: Το κρυφό καταφύγιο του δικτάτορα Παπαδόπουλου και το μυστηριώδες δίκτυο υπόγειων εγκαταστάσεων

Σε μια από τις κορυφές της Πάρνηθας στην… Αττική, βρίσκεται η βίλα ή αλλιώς το μυστικό καταφύγιο του δικτάτορα Παπαδόπουλου με τις «υπόγειες διαφυγές»…

Πρόσφατα ο βιογράφος του Γεωργίου Παπαδόπουλου Κύριος Μάνος Ν. Χατζηδάκης με επιστολή του προς τον Τύπο ανέτρεψε αυτό που όλοι πιστεύαμε μέχρι σήμερα για το συγκεκριμένο οίκημα.

Σύμφωνα με λεγόμενα του Κυρίου Χατζηδάκη το συγκεκριμένο οίκημα δεν φτιάχτηκε με σκοπό να αποτελέσει ακόμα μια εξοχική κατοικία του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου αλλά ως καταφύγιο για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου που εκείνη την εποχή πλανάται ως απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα λόγο του «Ψυχρού πολέμου» ανάμεσα στην Αμερική και την τότε Σοβιετική Ένωση.

Στην επιστολή του δε γίνεται αναφορά σε υπόγειες στοές και μυστικές εγκαταστάσεις. Η ομάδα Up Stories με χρήση Drone έκανε μάλιστα αυτοψία στο σημείο… Το οποίο σημειωτέων παραμένει αποκλεισμένο για αυτοκίνητα και μηχανές και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε πεζοπόρους και ποδηλάτες. Οι οποίοι πρέπει μάλιστα να διανύσουν μια απόσταση 6,5 χιλιομέτρων από το Φυτώριο της Πάρνηθας έως το οίκημα… Και επίσης άλλα τόσα για την επιστροφή τους διανύοντας μια απαιτητική ανηφορική διαδρομή.

Αυτό που παρουσιάζεται, για πρώτη φορά, είναι ένα μυστηριώδες δίκτυο υπόγειων εγκαταστάσεων που συνδέονται μάλιστα μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Παπαδοπούλου: Ο παράνομος έρωτας, οι σχέσεις με Ωνάση και Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και οι κρυφές πτυχές της ζωής της

Δείτε το βίντεο του Up Stories

Back to top button