Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Ταινία στο Hollywood ο Βασίλης Παλαιοκώστας – Η ζωή και η δράση του Έλληνα καταζητούμενου

Χορηγούμενο

Η ζωή και η κινηματογραφική δράση αλλά και απόδραση του περιβόητου Βασίλη Παλαιοκώστα μεταφέρεται στο Hollywood.

Η ιστορία του No. 1 Έλληνα καταζητούμενου φαίνεται πως ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η ζωή του θα γίνει ταινία ή ακόμη και σειρά.

Ληστείες, απαγωγές και κινηματογραφικές αποδράσεις απαριθμεί το πλούσιο «βιογραφικό» του Βασίλη Παλαιοκώστα. Τα ίχνη του χάθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009 μετά την περίφημη απόδρασή του από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο. Εκτός από την κινηματογραφική απόδραση, εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν οι θρύλοι γύρω από το όνομά του.

«Είναι μία συναρπαστική ιστορία, η οποία έχει όλα τα συστατικά ενός τηλεοπτικού hit. Έχει κινηματογραφικές αποδράσεις και ληστείες, έχει πρωταγωνιστές που είναι σαν να τους βγάλαμε από το central casting», είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Λινός, υπεύθυνος επιχειρηματικών υποθέσεων Kaleidoscope.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Λινός, υπάρχουν εικασίες ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται στα Βαλκάνια. Ενώ άλλοι λένε ότι ζει στο Άμστερνταμ και έχει φάρμα με τουλίπες. Τουλάχιστον πέντε πασίγνωστα studio «κονταροχτυπιούνται» για να αναλάβουν την μεταφορά της ιστορίας του Έλληνα φαντομά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Έχουμε πολλές προτάσεις από μεγάλα στούντιο, σκηνοθέτες και συγγραφείς», είπε ο κ. Λινός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ενσαρκώσει κάποιος Έλληνας ηθοποιός.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button