ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αποκαλύψεις ‘φωτιά’ από την Κατερίνα Στανίση για τον Πασχάλη Τερζή: «Μετά τη δουλειά πηγαίναμε…»

Αποκαλύψεις ‘φωτιά’ από την Κατερίνα Στανίση για τον Πασχάλη Τερζή!

Στην παρέα του «The 2Night Show» είχε φιλοξενηθεί η Κατερίνα Στανίση στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία για τη συνεργασία της με τον Πασχάλη Τερζή.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο πάλκο και για τις συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου. Επίσης, η Κατερίνα Στανίση περιέγραψε άγνωστες ιστορίες από τα καμαρίνια.

Ο Ζαμπέτας και ο Καζαντζίδης

«Όταν δούλευα με τον Ζαμπέτα είχε μπει μέσα στο καμαρίνι μου και τους είχε διώξει όλους γιατί κάπνιζαν. Με αγαπούσε πολύ. Ήμουν τυχερή που έκανα ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όταν με έβαλε να το ακούσω έκανα τον σταυρό μου από μέσα μου να μου προτείνει να το πούμε μαζί», είπε για την συνεργασία της με τον Ζαμπέτα.

Η συνεργασία με τον Μανώλη Αγγελόπουλο

Αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Μανώλη Αγγελόπουλο. Δηλώνοντας: «Όταν τραγούδησα με τον Μανώλη Αγγελόπουλο έβγαινα από το καμαρίνι για να τον ακούσω. Με πείραζε πολύ ήταν πολύ καλαμπουρτζής.».

Οι αποκαλύψεις για τον Πασχάλη Τερζή

Τέλος, περιέγραψε και μια ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα. «Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δουλειά πηγαίναμε ντελίβερι στα σπίτι για να τραγουδήσουμε. Ήταν μόδα τότε».

Back to top button