Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη ‘βόμβα’ από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με τη Μαριέττα Χρουσαλά…»

Χορηγούμενο

Πριν μερικά χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην εκπομπή που παρουσίαζε με την Μαριέττα Χρουσαλά «Πολύ την Κυριακή» και τη στιγμή που έριξε τούρτα στο πρόσωπο της.

Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως ίσως ήταν μια κακή στιγμή και μια άτυχη στιγμή για τη Μαριέττα. Αλλά θα το ξαναέκανε, καθώς την θεώρησε ωραία στιγμή.

Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από το πολυσυζητημένο περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την τούρτα στο «Πολύ την Κυριακή» και μάλιστα έχει τοποθετηθεί και η Μαριέττα Χρουσαλά για το περιστατικό:

«Ναι, και τι θες να σου πω; Τι γεύση είχε; Νομίζω φράουλα. Αλλά βασικά ήταν παγωτό. (Γελάει.)» τόνισε στο ΟΚ.

-Το είχες βρει άκομψο;

«Πιστεύω ,ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει εκείνη τη στιγμή. Όμως, με τον Γρηγόρη ούτε παρεξηγηθήκαμε ούτε ήταν αυτή η αιτία που δεν συμμετείχα στην εκπομπή στην επόμενη σεζόν, θεώρησα ωστόσο ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για μένα στην τηλεόραση.»

-Από τότε σίγουρα έχετε ξανασυναντηθεί με τον Γρηγόρη.

«Έχουμε βρεθεί εντελώς κοινωνικά, δεν έχουμε φιλική επικοινωνία. Κάποια στιγμή μάλιστα είχαμε παρουσιάσει μαζί και μια εταιρική εκδήλωση.»

«Πυρά» Χρουσαλά κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μια εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια του πατέρα της τη μέρα του διαγωνισμού «Miss Universe» και το γνωστό περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που της είχε ρίξει τούρτα στο πρόσωπο.

Η παρουσιάστρια που μετά από αρκετά χρόνια αποχής επέστρεψε φέτος αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Madwalk, ετοιμάζει κι ένα νέο τηλεοπτικό «βήμα».

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήθελα να του κάνω το χατίρι και να το δει. Το έκανε ο αδερφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου για να του φτιάξουμε τη διάθεση.

Ο μπαμπάς τα πρόλαβε τα καλλιστεία. Τραγική ειρωνεία ότι «έφυγε» ανήμερα των Miss Universe. Βρισκόμουν στον Παναμά κι η παραγωγή είχε προστατεύσει την είδηση… Ήταν πρώτη φορά που έβγαινα εκτός Ελλάδας και να μάθω κάτι τέτοιο… Ήταν άρρωστος, αλλά είχε λίγο καιρό. Ευτυχώς το έμαθα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Με περίμεναν για την κηδεία» ανέφερε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

«Συνέβη ζωντανά… Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Γρηγόρη να με προετοιμάσει κι ακούω που λέει φέρτε την τούρτα και λέω τι θα γίνει; Θα παίξουμε τουρτοπόλεμο; Μου είπε όχι. Αν μου είχε πει ναι, να είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου.

Είναι λίγο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εφόσον σε έχω ρωτήσει δύο λεπτά, πες το μου να προετοιμαστώ, να δώσω ένα σήμα στην παραγωγή και να μου έρθουν τα παστάκια. Είναι σαν το μπουγέλο, αλλά να μην έχεις εσύ λάστιχο. Ποτέ δεν είχα θυμό. Πιο πολύ ήταν γιατί να συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής; Όχι τίποτα άλλο δεν είμαι φαν της τούρτας. Χωρίς λόγο. Τον συγχώρησα εννοείται» πρόσθεσε η Μαριέττα Χρουσαλά για την επική τούρτα.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button