Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη – ‘βόμβα’: Παντρεύονται Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού;

Χορηγούμενο

Ένα δημοσίευμα από το περιοδικό «Yes Magazine», για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, έσκασε ξαφνικά σαν ‘βόμβα’. Το συγκεκριμένο περιοδικό ισχυρίζεται, πως το αγαπημένο ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση και ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στο 2023.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ζουν την απόλυτη ευτυχία ως ζευγάρι, μετά το διαζύγιο του πρώτου με τη Βάσω Λασκαράκη, με πολλά να έχουν ακουστεί κατά καιρούς περί… αποκατάστασής τους, με τον πρώτο να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην του σύζυγο.

Οι δυο τους, βέβαια, αποτάσσονται οποιαδήποτε τέτοια κουβέντα. Δείχνοντας πως… ζουν τη ζωή τους και δεν χρειάζεται οποιαδήποτε δέσμευση ανάμεσά τους. Τον τελευταίο καιρό, όμως, και σύμφωνα με το «Yes Magazine», φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να το σκέφτονται διαφορετικά…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό, οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2023. Το αν ισχύει κάτι τέτοιο κανείς δεν το γνωρίζει, αλλά μένει να φανεί αν μας φυλάνε κάποια ευχάριστη έκπληξη μέσα στο νέο έτος.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button