ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή είναι η βουλευτής της Ν.Δ που ‘έτρωγε’ Δημόσιο χρήμα! (Φωτο)

Νέος 'σεισμός' στο Μέγαρο Μαξίμου

Νέο μεγάλο σκάνδαλο κλονίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προερχόμενο και αυτή τη φορά από το εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας! Ως πρωταγωνίστρια του σκανδάλου φέρεται -σύμφωνα με καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ- η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθυμίου, η οποία ‘έτρωγε’ χιλιάδες ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο, παρόλο που γνώριζε -ως δικηγόρος- ότι με τον τρόπο αυτό παραβίαζε το Σύνταγμα!

Σχετικές αναρτήσεις για τα… ‘κατορθώματα’ της κας Άννας Ευθυμίου έγιναν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, ο οποίος, μάλιστα, παρουσίασε και τις συμβάσεις, που έχει υπογράψει η κα Ευθυμίου με τον ΕΦΚΑ, από τις οποίες εισέπραττε πολλές χιλιάδες ευρώ, γιατί προφανώς δεν έφτανε ο παχυλός βουλευτικός μισθός της!

Σημειώνεται ότι μεταξύ των βουλευτών και του Δημοσίου υπάρχει ασυμβίβαστο και οι αιρετοί απαγορεύεται -από το Σύνταγμα- να συνεργάζονται με κρατικούς φορείς. Κάτι που, όπως δείχνουν τα έγγραφα που ανάρτησε ο κ. Πολάκης, η Άννα Ευθυμίου δεν τήρησε και μάλιστα γνωρίζοντας ότι απαγορεύεται, ως δικηγόρος που είναι.

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ….Από Σφακια (φωτο 1) η ανάρτηση αυτή …γιατί ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ειναι ΠΑΝΤΟΥ!! Όπως…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023

 

Related Articles

Back to top button