Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός: Απατημένος σύζυγος έπιασε στα πράσα τη γυναίκα του που διατηρούσε κρυφό λογαριασμό στο OnlyFans! Έκλεισε ραντεβού μαζί της παριστάνοντας τον πελάτη! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Του είχαν μπει «ψύλλοι στα αυτιά» όμως ήθελε να στήσει το απόλυτο σχέδιο ώστε να πιάσει τη σύζυγό του στα πράσα, η οποία είχε δημιουργήσει στα κρυφά λογαριασμό στο OnlyFans και περίμενε στο ξενοδοχείο να φτάσει το «ραντεβού» της.

Καταγράφοντας την όλη «επιχείρηση» βήμα προς βήμα ο «απατημένος» σύζυγος ακούγεται να παραμιλάει. Και να λέει «η επί τέσσερα χρόνια σύζυγός μου είναι σε αυτό το ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή. Και δεν έχει ιδέα ότι είμαι εδώ έξω».

«Το θέμα είναι ότι είναι στο OnlyFans εδώ και λίγο καιρό. Δεν το ήξερα. Δεν είχα ιδέα ότι αυτό έκανε», συνεχίζει.

Πώς έμαθε ότι η γυναίκα του χρησιμοποιεί την πλατφόρμα; Δυστυχώς τα δυσάρεστα νέα του τα ανακοίνωσε ένας φίλος του που την πέτυχε στο OnlyFans.

Η μοιραία συνάντηση

Καθώς βγαίνει από το αυτοκίνητο και μπαίνει στο ξενοδοχείο, ο άντρας λέει ότι δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό OnlyFans για τον εαυτό του, στον οποίο έκανε το όνομά του D Rock.

«Μιλάω μαζί της εδώ και μια εβδομάδα στο OnlyFans… Σκέφτεται ότι έχει μια συνάντηση με έναν τύπο που ονομάζεται D Rock, ενώ είμαι εγώ».

«Κρυβόταν ενώ είχε OnlyFans», είπε. Προσθέτοντας ότι η γυναίκα του του είχε πει συχνά ότι έπρεπε να είναι έξω από το σπίτι για «επαγγελματικά meetings».

Καθώς περπατά στο διάδρομο προς το δωμάτιο, γίνεται ακόμα πιο νευρικός για τη συνάντηση που πρόκειται να εκτυλιχθεί.

«Δεν έχει νόημα», λέει, και χτυπάει την πόρτα.

Τότε… Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο

 

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button