ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου: «Θα πάρω το δικηγόρο μου!»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» τον Κρατερό Κατσούλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και αποκάλυψε ότι με τα…τέρατα που γράφονται φτάνει κάνεις να πάρει το δικηγόρο του και να κινηθεί νομικά. Μάλιστα, τόνισε πως γίνεται ο κακός χαμός με τις θεωρίες που εφεύρουν οι δημοσιογράφοι.

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για όλα στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Αν δεν συμφωνήσουν οι δύο γονείς που είναι και ενήλικες να γίνει ο χωρισμός με έναν τέτοιο τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν όπως έτσι έγινε.

Αλήθεια, πρέπει να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ανθρώπους να έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση. Δεν είναι κακό, δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πολλά πράγματα δημοσίως για να γίνει ντόρος», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Τα δημοσιεύματα και τα σενάρια γύρω από τον χωρισμό

Όσο για τα δημοσιεύματα και τα διάφορα σενάρια γύρω από τον χωρισμό του, ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε:

«Έχουν γραφτεί τέρατα ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή εκεί στο σημείο που φτάνεις και λες θα πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου να κινηθώ νομικά.

Το ξέρουμε ότι είναι ωραία πως κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε πως και μια καλή ιστορία είναι ωραία και ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη θεωρία».

Και συμπλήρωσε: «Είναι ωραίος ο τρόπος με τον οποίο έγινε όλο αυτό, εφόσον τα παιδιά μένουν πάντα σε προτεραιότητα. Ωστόσο σε ανθρώπινο επίπεδο, θέλει αγάπη και δουλειά για να ξεπεράσεις τα δικά σου εγώ και να έχεις μπροστά σου τα παιδιά σου», δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Το νέο πρωινό του Star

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε και για το νέο πρωινό του Star με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά. «Τα έχω δει τα παιδιά. Εγώ δεν το βλέπω ότι είναι μετά από εμάς. Βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά.

Όταν με ρώτησαν πως σας φάνηκαν οι αντικαταστάτες σας, που δεν ήταν δόκιμος όρος, λέω μισό λεπτό να πούμε κάτι.

Δεν είναι αντικαταστάτες, είναι δύο νέοι άνθρωποι, μια άλλη εκπομπή, μια άλλη τελείως συνθήκη. Το ότι είναι στην ίδια ζώνη, είναι απλά επειδή υπάρχει αυτή η ζώνη. Αν ήταν έτσι όλοι έχουμε υπάρξει αντικαταστάτες κάποιου», είπε ο Κρατερός Κατσούλης στο The 2night Show.

Back to top button