ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός: Ο Χρήστος Δάντης μοιράζει μηνύσεις, για την όμορφη Ασημίνα!

Τι εξόργισε τον γνωστό τραγουδιστή;

Ο Χρήστος Δάντης, εξοργισμένος για τη στάση της παραγωγής του Survivor στη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ετοιμάζεται, όπως γίνεται γνωστό, να κινηθεί νομικά κατά του Survivor.

Ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος που μίλησε με τον διάσημο τραγουδιστή και μετέφερε πως ο Χρήστος Δάντης είναι εξοργισμένος με όσα έχουν συμβεί μετά την αποβολή της Ασημίνας από το ριάλιτι επιβίωσης.
Το Survivor All Star εξελίσσεται άκρως επεισοδιακά μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το ριάλιτι επιβίωσης. Ήταν στη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» που ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Χρήστο Δάντη.

Χρήστος Δάντης κατά Survivor για Ασημίνα

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά, τόσο ο Χρήστος Δάντης όσο και Ασημίνα Χατζηανδρέου ετοιμάζονται να κινηθούν εναντίον της παραγωγής του Survivor.

O Χρήστος Δάντης, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είναι έξαλλος. Διότι μετά την αποβολή της Ασημίνας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Την είχαν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με κάποιον μέσα να την φυλάει. Χωρίς να της επιτρέπουν να μιλήσει τηλεφωνικά με κανέναν δικό της άνθρωπο.
Μάλιστα, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την επωνυμία του, απειλώντας ότι θα τους στείλει εξώδικα. Απείλησε και πως θα πήγαινε σε εισαγγελέα. Και αυτό επειδή αυτό που έκαναν στην Ασημίνα ήταν καταπάτηση δικαιωμάτων. Έτσι τελικά κατάφερε να μιλήσει μαζί της δύο ώρες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι ο Χρήστος Δάντης έχει βρει δικηγόρο και θα προχωρήσει σε μήνυση. Όχι κατά του ΣΚΑΪ, αλλά κατά της παραγωγής και του Ατζούν Ιλιτζαλί. Mια τέτοια ενέργεια ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο και το ποσό που έχει συμφωνήσει να πάρει η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor.

Back to top button