ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Χαμός: Ο Χρηστος Μάστορας ‘αρπάχτηκε’ με γνωστό ποδοσφαιριστή για την καλλονή σύντροφό του!

«Δεν ντρέπεσαι ρε βλάκα;». Έξαλλος ο γνωστός τραγουδιστής από την πίστα, τα έχωσε στον παίκτη που προσπάθησε να παίξει… μπάλα με την ξανθιά στο πρώτο τραπέζι.

Πυρ και μανία έγινε ο Χρήστος Μάστορας με θαμώνα στο κέντρο που εμφανίζεται, καθώς σε βίντεο που αναρτήθηκε και στη συνέχεια κατέβηκε εξαιτίας πνευματικών δικαιωμάτων, ο τραγουδιστής φαίνεται να τα «χώνει» σε κάποιον, λέγοντας του « βλάκα. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο;».

Ο τραγουδιστής από τις «Μέλισσες, που εμφανίζεται μαζί με την Δέσποινα Βανδή, σε βίντεο που αναρτήθηκε φαίνεται να τα έχει βάλει με έναν θαμώνα και να του λέει σε έντονο ύφος «βλάκα. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο;».

Αμέσως μετά μάλιστα ζήτησε να απομακρυνθεί ο πελάτης από τον χώρο, λέγοντας: «Να φύγει τώρα, κερασμένο το τραπέζι από μένα».

Αν και στο βίντεο δεν φαίνεται τι ακριβώς έχει συμβεί, αργότερα έγινε γνωστό πως ο καυγάς… έγινε για τα μάτια της συντρόφου του τραγουδιστή, της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη!

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν όταν ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ποδοσφαιριστής κορυφαίας ομάδας της Αθήνας, φλέρταρε έντονα την εντυπωσιακή ξανθιά. Παρότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε πως ο… πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν διεθνής Έλληνας, αυτό δεν ισχύει, καθώς ήταν άλλος, ξένος συμπαίκτης του που παίζει μεγάλη μπάλα και εντός γηπέδων κι ήρθε στην Αθήνα το καλοκαίρι με μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων!

Back to top button