ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με τη Μαρίνα Πατούλη: Τα σεξιστικά σχόλια, η απιστία και ο έρωτας στη ζωή της

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τα έντονα σεξιστικά σχόλια που δέχεται, ενώ αποκάλυψε πως την έχουν απατήσει. Η ίδια τόνισε πως μιλάει με το έργο της παρά την κριτική.

«Έχω υποστεί αυστηρή κριτική για τις στιλιστικές μου επιλογές. Τα σεξιστικά σχόλια είναι έντονα. Μιλάω πάντα με το έργο μου και όχι με την εμφάνισή μου. Τον έρωτα τον συνδέω με ωραίες στιγμές. Δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει», είπε στις πρώτες δηλώσεις της η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Αποδέχομαι τον όρο Barbie καλοπροαίρετα. Δεν με αντιπροσωπεύει ο ορός sex symbol.

Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό. Έχει κλείσει το κεφάλαιο γάμος. Υπάρχει μοναχικότητα μάλιστα στη ζωή μου. Καλώ φίλους σπίτι για να μην νιώθω μόνη».

Για το bullying που έχει δεχτεί, απάντησε: «Έχω δεχθεί bullying με τον Γιώργο, μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Φοβάμαι να φορέσω χρυσό.

Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, έχω γελάσει με κάποια, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο, που να μην θίγει την προσωπικότητά μου. Ζω τα συναισθήματά μου με ένταση. Δεν μου αρέσει το μέτριο. Με έχει ερωτευθεί μαθητής μου».

Στο τέλος, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε… «Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Είμαι μάλιστα 2 χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος είμαι χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα».

Related Articles

Back to top button