ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με τη Ναταλία Γερμανού: «Είσαι η ντροπή του πατέρα σου!»

Απίστευτο 'κράξιμο' στην παρουσιάστρια!

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στο περιστατικό με τη μπλούζα του συνεργάτη της, Γιάννη Κορδώνη, η οποία απεικόνιζε τον Κεμάλ, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει αντιδράσεις, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Η παρουσιάστρια είχε προβεί σε δημόσια συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα κυρίως για μένα και για τον συνεργάτη μου που στεναχώρησε άλλους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν φοβάμαι τη λέξη “συγγνώμη”. Στο περιστατικό νιώθω ότι έφταιξα περισσότερο από τον Γιάννη γιατί οφείλω σαν παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής, επειδή έχω διανύσει περισσότερα χιλιόμετρα τηλεοπτικά απ’ ό,τι ο Γιάννης, τον οποίο τον αγαπάω αφάνταστα πολύ. Ο Γιάννης κάνει μια χιουμοριστική, σατιρική στήλη στην εκπομπή. Εγώ όμως γέλασα που σημαίνει ότι έχω το ίδιο, αν όχι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Με το γέλιο μου στεναχώρησα και προσέβαλα ανθρώπους που που μεγάλο μέρος τους είναι τηλεθεατές της εκπομπής».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχτηκε αρκετά αρνητικά μηνύματα… «Έλαβα μηνύματα που έγραφαν “Είσαι η ντροπή του πατέρα σου”, “Ο πατέρας σου είχε κάνει τόσες εκπομπές για τη γενοκτονία των Ποντίων και εσύ έκανες αυτό”».

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε επίσης για την προσωπική της ζωή: «Εκεί είναι πολύ καλύτερα (από την επαγγελματική). Όποιος δεν κάνει λάθη στην προσωπική του ζωή, πώς θα την κάνει ακόμα καλύτερη;».

Related Articles

Back to top button