Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με την Ιωάννα Τούνη: Οι φωτογραφίες σε μοναστήρι που προκάλεσαν σάλο!

Χορηγούμενο

Χαμός με την Ιωάννα Τούνη και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι φωτογραφίες σε μοναστήρι που προκάλεσαν σάλο!

Πριν από λίγες ημέρες ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έγινε 40 ημερών. Η ευτυχισμένη μαμά θέλησε να πάρει την ευχή για τον μπέμπη της και επισκέφθηκε το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ.

Δίπλα της ήταν επίσης η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα με τα δικά μου νέα, χθες που λέτε πήγαμε με τη Δήμητρα για να σαραντίσουμε το μωράκι και να πάρει την ευχή του σαραντισμού, παρότι που το μωράκι πάει για φαντάρος. Είναι 50 plus ημερών, δεν πειράζει, όλα καλά.

Εν τω μεταξύ πήγαμε και σε ένα μοναστήρι και η Δήμητρα μου έφερε μια φούστα αστραγάλου και δεν ξέρω και πού τις έχει βρει αυτές τις φούστες και μου είπε ότι πρέπει να τη φορέσω. Ήμασταν πολύ χαριτωμένα αστείες γιατί είναι αυτή η αντίφαση που από τη μία έχεις τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Ιωάννα Τούνη με τα μίνια έξω και πολλά άλλα και από την άλλη είναι αυτό. Λέω… Χριστέ μου!» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε στον Instagram.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Στη συνέχεια ανέβασε και μια φωτογραφία από το μοναστήρι γράφοντας:
«Ποιος θα το πίστευε πριν από ένα χρόνο. Ότι θα έβλεπε την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Ιωάννα Τούνη και, μάλιστα, σε μοναστήρι αντί για ξαπλώστρα στην Ψαρρού;

Μεγαλώνουμε και είναι σημαντικό να εξελισσόμαστε με το πέρασμα του χρόνου».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button