ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με τον Πασχάλη Τερζή και την κόρη του, Γιάννα: «Θα της κόψω το ένα πόδι…»

Οι φωνές και τα ουρλιαχτά!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, σε μια σπάνια συνέντευξη για την προσωπική του ζωή στη «Lifo» πριν χρόνια είχε μιλήσει για την «χρεωκοπία» που είχε βιώσει μαζί με τον πατέρα του, αλλά και για την απόφαση της κόρης του, Γιάννας, να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η κόρη σας είναι τραγουδίστρια. Θέλατε να ακολουθήσει τα χνάρια σας;

Όχι, ήμουν κάθετος! Της έλεγα ότι θα της κόψω το ένα πόδι! Μέχρι που έγινε 20 χρονών και μετά είδα ότι δεν γίνεται να την εμποδίσω και την άφησα να κάνει αυτό που είχε διαλέξει. Η Γιάννα είναι ένα παιδί που δεν θέλει να ακουμπάει σε άλλους. Δέχεται συμβουλές από μένα, αλλά μέχρι εκεί, δεν θέλει να στηριχτεί στις πλάτες του πατέρα της. Και μένα με ευχαριστεί αυτό, παρ’ όλο που θα μπορούσα να τη βοηθήσω να ‘ναι στο σχήμα, δεν δέχτηκε, είναι επιλογή της.

Είστε παππούς, σας έχουν μάθει κάτι τα εγγόνια σας;

Με τα εγγόνια μου εντόπισα το εξής: Ότι δεν ήξερα να χαρώ τα παιδιά μου. Όταν έγινα εγώ πατέρας ήμουν 22 χρονών, σχεδόν παιδί κι ο ίδιος, τότε τον έκανα το γιο μου. Τώρα λοιπόν χαίρομαι τα εγγόνια μου και κάνω πράγματα που δεν έκανα στα παιδιά μου. Τι με μαθαίνουν; Λέξεις!

Υπάρχει κάποιος συνάδελφός σας που θα θέλατε περισσότερο να συνεργαστείτε;

Αυτός που θα ήθελα περισσότερο να συνεργαστώ έχει φύγει. Ήθελα να συνεργαστώ με το Στέλιο.

«Μόλις απολύθηκα από τον στρατό έμεινα μόνος με ένα παιδί στα χέρια»

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, σε μια σπάνια συνέντευξη για την προσωπική του ζωή στην εφημερίδα Real μίλησε για τον πρώτο του γάμο, την απώλεια της συζύγου του, τον γιο του, την κόρη του αλλά και την σκέψη που έκανε κάποτε να βάλει τέλος στη ζωή του.

– Ερώτηση δημοσιογράφου: Πότε έκανες οικογένεια;
– «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα».

Ο Πασχάλης Τερζής επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του για να ξεπεράσει το σοκ της οδυνηρής απώλειας της γυναίκας του. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να μεγαλώσει τον γιο του, Γιώργο.

Μάλιστα, εκείνος του έχει χαρίσει σήμερα τέσσερα εγγόνια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε ξανά. Με τη Μαίρη απέκτησαν μαζί μια κόρη, τη Γιάννα, που ασχολείται επίσης με το τραγούδι. Όσον αφορά την κόρη του Γιάννα, είπε πως εκείνη του λέει συχνά: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

Back to top button