ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει τα ‘καυτά’ μυστικά της: Οι απιστίες, οι ψεύτικοι οργασμοί και οι καυγάδες με τη νύφη της

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» και την Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην στήλη, «Ξέρω το Ένοχο Παρελθόν Σου».

Η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις καυτές ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Μάλιστα μίλησε και για την σεξουαλική της ζωή αναφέροντας πως δεν ξέρει πόσες φορές έχει αποφύγει την ερωτική πράξη.

Όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά

«Θα ήθελα να με έχω πεθερά, γιατί πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη πεθερά του κόσμου. Η νύφη μου μπορεί να κάνει επικούς καβγάδες μαζί μου, την αφήνω, εγώ κλείνω την πόρτα και φεύγω και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “πόσο δίκιο έχεις”», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Σε άλλο σημείο η ίδια πρόσθεσε: «Η εγγονή μου θα πάρει το όνομά μου, δεν άσκησα καμία πίεση στα παιδιά, δεν είπα τίποτα».

Τέλος, σχετικά με την απιστία και την ερωτική της ζωή η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε: «Εννοείται ότι υπάρχει ζωή και χωρίς το σεξ, παλιά έλεγα βλακείες. Όσο μεγαλώνεις είναι όλο και πιο έντονο. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω αποφύγει το σεξ, προσποιούμενη ότι έχω πονοκέφαλο. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω προσποιηθεί οργασμό. Με έχουν κερατώσει αλλά εγώ δεν έχω κερατώσει».

Related Articles

Back to top button