Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χυδαία επίθεση Ψαριανού σε όσους διαμαρτυρήθηκαν για την τραγωδία στα Τέμπη έξω από τα γραφεία της ιδιοκτήτριας Ιταλικής εταιρίας Hellenic Train!

«Τα ζώα, σαν τα Πουτινόσκυλα που πάνε στη Αμερικανική Πρεσβεία... Σιχαμένοι»!

Χορηγούμενο

Ντροπή και αίσχος! Χυδαία επίθεση Ψαριανού σε όσους διαμαρτυρήθηκαν για την τραγωδία στα Τέμπη, έξω από τα γραφεία της ιδιοκτήτριας Ιταλικής εταιρίας Hellenic Train! Και όλα αυτά την ώρα, που ακόμη μετράμε θύματα και δεκάδες οικογένειες αγωνιούν για την τύχη των παιδιών τους, που αγνοούνται!…

Ο χαρακτηρισμός «χυδαιολόγος» είναι ότι πιο επιεικές μπορεί να πει κανείς για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γρήγορη Ψαριανό.

Αυτή τη φορά επιτέθηκε σε όσους μετά την τραγωδία των Τεμπών, διαδήλωσαν κατά της ιδιοκτήτριας ιταλικής εταιρίας.

Ο Ψαριανός έβγαλε το πληκτρολόγιό του από τον βόθρο και ανάρτησε:

«Τα ζώα, οι κρατικοδίαιτοι χαφιέδες, αντί να φωνάζουνε στον ΟΣΕ και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάνουν πορεία στην Hellenic Train. Σαν τα Πουτινόσκυλα που πάνε στη Αμερικανική Πρεσβεία… Σιχαμένοι»!

Εκ στόματος κόρακος… Αλλά εδώ υπάρχει ένα θέμα. Ο εν λόγω κόραξ είναι σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμένου.

Δεν είναι ακριβές σε τι ακριβώς τον συμβουλεύει. Αλλά ο κύριος αντιπρόεδρος, που θέλει να θεωρείται καθώς πρέπει αστός και σεβάσμιος πρώην δικαστικός, εγκρίνει τις χυδαιολογίες του συμβούλου του;

Αν ναι, να τον χαίρεται…

Εκτός αν προσυπογράφει αυτό που του είπε κάποτε σε ένα πάνελ ο Θανάσης Παφίλης: «Όταν πίνεις να μη βγαίνεις στην τηλεόραση».


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button