ΚΟΣΜΟΣ

Διαζύγιο «βόμβα» για διάσημο βασιλικό ζευγάρι: Η απιστία και το τρίτο πρόσωπο!

«Σεισμός» στους Βασιλικούς κύκλους!

Η ισπανική βασιλική οικογένεια της Ισπανίας βρίσκεται σε μεγάλη κρίση μετά τις αποκαλύψεις του πρώην εραστή της βασίλισσας Λετίσια, Del Burgo, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε σχέση μαζί της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον βασιλιά Φελίπε.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ο πρώην κουνιάδος του μονάρχη αναφέρει ότι είχε σχέση με τη βασίλισσα Λετίσια, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη και εγκύος με μία από τις κόρες τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το βασιλικό ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει και έχει ετοιμάσει τα χαρτιά για το διαζύγιο τους.

Η συμφωνία διαζυγίου, γνωστή ως… “Συμφωνία Ζαρζουέλα”, προβλέπει ότι οι κόρες τους θα παραμείνουν με τον πατέρα τους στο βασιλικό παλάτι μέχρι την ενηλικίωσή τους. Οι πληροφορίες από royal expert αναφέρουν ότι η… Λετίσια περνά δύσκολες στιγμές και ότι ο γάμος τους είναι πλέον μόνο μια βιτρίνα.

Ο Del Burgo ισχυρίζεται επίσης ότι είχε σχέση με τη… Λετίσια και ότι ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου πριν από τον γάμο της με τον Φελίπε. Ωστόσο, η σχέση τους έληξε οριστικά το 2011, όταν η Λετίσια τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.

Παράλληλα, ο Φελίπε και η Λετίσια συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις τους, αλλά το ψυχρό κλίμα ανάμεσά τους είναι εμφανές. Οι αποκαλύψεις του Del Burgo έχουν πυροδοτήσει φήμες περί βασιλικής απιστίας και έχουν ταρακουνήσει τη μοναρχία.

Back to top button