Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Δηλώσεις σοκ, για ακήρυχτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ουκρανία, από τη Ζαχάροβα: «Ήδη οι Ευρωπαίοι έχουν αναπτύξει στρατεύματα που πολεμούν εναντίον της Ρωσίας!»

Πόσο απέχει ένας ολοκληρωτικός πυρηνικός πόλεμος;

Χορηγούμενο

Η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε πως η ΕΕ έχει αναπτύξει στρατεύματα στην Ουκρανία και μάλιστα πριν την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στις 24 Φεβρουαρίου του 2022.

Μάλιστα όπως είπε «βρίσκονται στην Ουκρανία υπό την μορφή μισθοφόρων, ειδικών υπηρεσιών και εκπαιδευτών».

Ειδικά σε ό,τι αφορά τους μισθοφόρους στην Μόσχα θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο και οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι ΝΑΤΟϊκοί ανέπτυξαν άψογα εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό για να χειρίζεται τα δυτικά οπλικά συστήματα.

Κάτι παρόμοιο αναμένουν στην Ρωσία ότι θα γίνει και με τα πληρώματα των αρμάτων μάχης που θα παραδοθούν στην Ουκρανία.

Φυσικά η δήλωση της Μ.Ζαχάροβα δείχνει πως αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι ένας ακήρυκτος Γ’ ΠΠ.

Κι αυτό γιατί αν κηρυχθεί μετά θα ξεκινήσει το «πάτημα κουμπιών». Και το ερώτημα είναι: Πόσο κοντά είμαστε σε έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο;

Τι έγραψε στο Telegram

«Ο Josep Borrell σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Pais»: «Οι χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν εξέτασαν ποτέ και δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν τον στρατό τους στην Ουκρανία για να συμμετάσχουν στη σύγκρουση.

Έχω μεγάλες αμφιβολίες για την επάρκεια του κηπουρού Borrell. Ο στρατός των κρατών μελών της ΕΕ έχει σταλεί εδώ και καιρό στην Ουκρανία.

Και με τη μορφή εκπαιδευτών, και με τη μορφή ειδικών υπηρεσιών, και με τη μορφή μισθοφόρων. Επιπλέον, η αποστολή τους ξεκίνησε πολύ πριν από το 2022».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button