ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Δύσκολες ώρες για τη θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου: Άρρωστη και ανήμπορη έλαβε ένταλμα έξωσης!

Aστεγη κινδυνεύει να μείνει από αύριο Κυριακή η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου. Η γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με όλη τη μυθική εποχή των δεκαετιών ’60 και ’70, με τα ονόματα του Αριστοτέλη Ωνάση, του Τόλη Βοσκόπουλου, της Ζωής Λάσκαρη και δεκάδων άλλων επωνύμων. Άρρωστη και ανήμπορη να βρει νέα στέγη. Και, μάλιστα, έχει λάβει ήδη ένταλμα έξωσης από δικαστικό κλητήρα.

Η ίδια, μάλιστα, με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αναφέροντας:

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν μπορώ να βρω σπίτι. Πρέπει να φύγω από εδώ! Το χρειάζονται, έχει τελειώσει και το συμβόλαιο, δεν ξέρω τι να κάνω! Σας παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι ας μου κάνει μία κλήση, πρέπει να φύγω από αυτό το σπίτι».

Δύο εικοσιτετράωρα μετά, με αγανάκτηση γράφει και πάλι στον προσωπικό λογαριασμό της:

«Δυστυχώς ακόμα να βρω σπίτι. Την Κυριακή χρειάζεται να παραδώσω το σπίτι όπου μένω. Θα έρθει, μάλιστα,  δικαστικός κλητήρας να με βγάλει. Ψάχνω επειγόντως κάτι. Δεν χρωστάω λεφτά και φυσικά πληρώνω το ενοίκιό μου. Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιον να ενοικιάζει σπίτι μέχρι 70 τ.μ., ας μου στείλει ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ! Ματούλα».

Ηταν πριν από έναν χρόνο όταν η Ματούλα Καριέρε δέχτηκε την πρώτη ειδοποίηση ότι πρέπει να αποχωρήσει από την επί μίας δεκαετίας ενοικιαζόμενη κατοικία της, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Ευαγγελισμού. Η ίδια, μάλιστα, απεγνωσμένα προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να βρει ένα σπίτι το οποίο θα βρισκόταν στην ίδια περιοχή, κοντά στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να έχει άμεση πρόσβαση με το νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας.

Back to top button