ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες φρίκης: Τουρκόφιλοι ισλαμιστές έκαψαν ζωντανές γυναίκες και κορίτσια, μέσα σε κλουβιά, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν σεξ με μέλη του Ισλαμικού Κράτους και να προσηλυτίσουν στο Ισλάμ!

Εικόνες φρίκης! Τουρκόφιλοι ισλαμιστές έκαψαν ζωντανές γυναίκες και κορίτσια, μέσα σε κλουβιά, σε δημόσια θέα, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν σεξ με μέλη του Ισλαμικού Κράτους και να προσηλυτίσουν στο Ισλάμ!

Το πιο αποτρόπαιο έγκλημα του 21ου αιώνα έγινε πριν από 8 χρόνια. Όταν η τρομοκρατική οργάνωση που δημιουργήθηκε και στηρίχθηκε από την Τουρκία, έκαψε ζωντανά 19 κορίτσια Γιαζίντι στη Μοσούλη. Τις τιμώρησαν επειδή αρνήθηκαν να προσηλυτίσουν στο Ισλάμ και να κάνουν σεξ με μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Τα κορίτσια κάηκαν μέσα σε σιδερένια κλουβιά ενώ εκατοντάδες υπάνθρωποι παρακολουθούσαν.

Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που παραμένει μέχρι και σήμερα ατιμώρητο. Όπως παραμένουν σκλάβες, άγνωστος αριθμός κοριτσιών Γιαζίντι που βιάζονται και δολοφονούνται καθημερινά.

Άλλο ένα έγκλημα με τουρκικό «άρωμα», το οποίο παραμένει ατιμώρητο. Όσο η Τουρκία παραμένει ατιμώρητη, τόσο θα συνεχίζει να διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Back to top button