ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επανάσταση – σοκ υπέρ των πλειστηριασμών από τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Καταστροφική για τη χώρα η αναστολή τους!»

Επανάσταση έκανε υπέρ των πλειστηριασμών ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου! Ο γαλάζιος βουλευτής διαμηνύει πως δεν θα ψηφίσει μια ενδεχόμενη ρύθμιση αναστολής για πλειστηριασμούς.

Καταστροφικό για τη χώρα και κίνδυνο νέας πτώχευσης, θεωρεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, το ενδεχόμενο αναστολής των πλειστηριασμών.

«Εγώ δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση θα πάρει τέτοια πρωτοβουλία. Κι αν πάρει, σας το λέω ότι δεν θα το ψηφίσω. Είναι καταστροφικό», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου όταν ρωτήθηκε για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία ζητάει επίμονα ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία να προβλέπει αναστολή των πλειστηριασμών έως τις εκλογές.

Μιλώντας στην Τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε ότι στην προεκλογική περίοδο όλοι κάτι «πουλάμε». Συμπλήρωσε όμως ότι όταν πουλάμε κάτι να μην είναι κίβδηλο, ψεύτικο.

«Πεποίθηση μου είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Δεν θα το κάνει η κυβέρνηση, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει διευκρινίσει:

«θα κάνουμε τα πάντα έως τη γραμμή που δεν θίγεται η αξιοπιστία της χώρας. Δεν θα ξαναμπούμε στον ίδιο φαύλο κύκλο που μπήκαμε το 2014 – ‘15. Όχι, με συγχωρείται, δεν με έστειλαν οι άνθρωποι που με ψήφισαν, που με σταύρωσαν εννοώ. Δεν με έστειλαν για αυτό», σημείωσε ο κ. Παπαδημητρίου.

Back to top button