ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επανασύνδεση – ‘βόμβα’ για τον Γιάννη Μπέζο: Η γνωστή ηθοποιός που επέστρεψε στην αγκαλιά του, μετά από 25 χρόνια! (Φωτο)

Ο Γιάννης Μπέζος έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, με τον ίδιο να βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με ηθοποιό, με την οποία έχει συνδεθεί.

Συγκεκριμένα, στο θέατρο Άνεσις, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οικόπεδα με θέα», βρέθηκε η Νίκη Σερέτη. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον φωτογραφικό φακό να καταγράψει μία… ιστορική συνάντηση. Αυτή της «Δεβόρας» με τον «Ζάχο Δόγκανο», από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Εκείνες κι Εγώ».

Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τον ρόλο της και τις ατάκες στην επιτυχημένη σειρά, βρέθηκε στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου. Με την κοινή τους φωτογραφία να ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν.

Κατά την είσοδό της στο θέατρο, η Νίκη Σερέτη φωτογραφήθηκε με τον Γιάννη Μπέζο. Με τον φακό να καταγράφει τη συνάντηση των δύο ηθοποιών, 25 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά «Εκείνες κι Εγώ». Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, η Νίκη Σερέτη έχει αλλάξει αρκετά μέσα στα χρόνια.

Και πλέον έχει υιοθετήσει ένα πολύ πιο εντυπωσιακό look.

Back to top button