ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Εξομολόγηση σοκ: Η γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη, για απόπειρα βιασμού, «λύνει» τη σιωπή της!

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που μία γυναίκα κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού και η ίδια θέλησε να «σπάσει» την σιωπή της, στον απόηχο των αντιδράσεων που έφερε, η απόφαση του δικαστηρίου.

Η γυναίκα, που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας και με αλλοιωμένη φωνή, στην Φωτεινή Πετρογιάννη και στην εκπομπή «Το Πρωινό», είπε ότι την συγκίνησε η απόφαση και πως αισθάνεται δικαιωμένη.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως από το 2010 που αποπειράθηκε να την βιάσει «με ενοχλούσε να τον βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση και στις διαφημίσεις και οπουδήποτε, δεν μπορούσα να ακούω ούτε την φωνή του στις μεταγλωττίσεις».

«Το μόνο που με ένοιαζε και για αυτό έκανα την καταγγελία, ήταν να μην υπάρξουν άλλα θύματα και ίσως να αντιληφθεί κι εκείνος το κακό που έκανε», είπε η γυναίκα, η οποία συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον σύζυγο της λέγοντας «άνθρωποι με στήριξαν και με προέτρεψαν να κάνω την καταγγελία. Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι ο σύζυγος μου. Έχουμε παιδιά μικρά στο σπίτι που έχουν ανάγκη την μητέρα τους σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όλο αυτό ήταν μια σκιά πάνω από το σπίτι μας».

Ολόκληρη η συνέντευξη

Αρχικά, η γυναίκα εξήγησε πως την συγκίνησε πολύ η απόφαση των δικαστών και των ενόρκων. «Δεν θα πω ψέματα, αισθάνομαι δικαιωμένη, ναι και ικανοποιημένη φυσικά. Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ για τον δημόσιο λόγο μου αυτή την στιγμή, γιατί κατηγορήθηκα για πάρα πολλά πράγματα μέσα στο δικαστήριο αυτόν τον 1 χρόνο. Μιλάω όμως όχι για να διαφημίσω το αποτέλεσμα της δίκης γιατί δεν ήταν ένας αγώνας ποδοσφαιρικός, ήταν ένας δικαστικός αγώνας και σ΄ έναν δικαστικό αγώνα δεν μπορείς να χαρείς, ούτε να ενθουσιαστείς. Ακόμα, λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να ηρεμήσω» υπογράμμισε, ενώ σε ερώτηση για το πως νιώθει για εκείνον απάντησε:

«Σ’ αυτό δεν θέλω να απαντήσω. Θέλω μόνο να πω ότι…και απευθύνομαι σε όλους, είτε είναι υπέρ του, είτε δεν είναι υπέρ του, η δικαιοσύνη έκρινε γι’ αυτόν, δεν ξέρω, ότι θέλει ας κάνει, δεν με αφορά».

Στην συνέχεια, και σε ερώτηση για το αν θα την ενοχλούσε στο μέλλον να τον δει ξανά στο σανίδι εκείνη είπε πως την ενοχλούσε όλα αυτά τα χρόνια να τον βλέπει στο θέατρο. «Για αυτό και δεν τον είχα δει ποτέ στο θέατρο ξανά και με ενοχλούσε να τον βλέπω και στην τηλεόραση και στις διαφημίσεις και οπουδήποτε. Δεν τον παρακολουθούσα καθόλου, δεν ήθελα καν να ακούω την φωνή του στις μεταγλωττίσεις. Δεν με νοιάζει πραγματικά τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, ας γυρίσει στο σπίτι του. Εμένα το μόνο που με ένοιαζε και γι’ αυτό έκανα και την καταγγελία ήταν το να μην υπάρξουν άλλα θύματα και ίσως…τώρα αυτό είναι λίγο ονειρικό…να αντιληφθεί και εκείνος το μέγεθος του κακού που έκανε» τόνισε.

Αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος…

Μάλιστα, ρωτήθηκε αν υπήρξε στιγμή που να σκέφτηκε όλον αυτόν τον καιρό, πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, πριν την απόφαση ενδεχομένως να μην έκανε την καταγγελία, εξαιτίας των όσων άκουγε και ζούσε, με την ίδια να απαντά θετικά:

«Πάρα πολλές φορές, πάρα πολλές φορές και ευτυχώς, είμαι πολύ τυχερή γιατί είχα και έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίξανε από την πρώτη στιγμή και με προέτρεψαν κιόλας να κάνω την καταγγελία. Ένας από αυτούς, ο σημαντικότερος, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου…Ο σύζυγος μου…γιατί διαταράχθηκε πάρα πολύ η οικογενειακή μας ηρεμία, έχουμε παιδιά στο σπίτι, μικρά, που έχουν ανάγκη τη μητέρα τους σε πολύ μεγάλο βαθμό και έπρεπε όλο αυτό να… Ήταν μια σκιά πάνω από το σπίτι μας, να το πω έτσι, ήταν κάτι που το στοίχειωνε. Πρέπει να μιλάμε. Το καλύτερο θα είναι να μιλάμε στο χρόνο που γίνεται το κακό αλλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρνουμε να το κάνουμε αυτό, αν δεν καταφέρνουν οι άνθρωποι να το κάνουν αυτό, δεν είναι πραγματικά ποτέ αργά να μιλήσουνε. Αυτό το μήνυμα θέλω να φωνάξω και ο λόγος που μιλάω αυτή τη στιγμή δημόσια είναι αυτός. Γιατί μιλήσανε τώρα; Γιατί τώρα μπορέσανε».

Έντεκα ολόκληρα χρόνια

Η ίδια εξήγησε πως τα έντεκα χρόνια που κρατούσε μέσα της όλο αυτό που σου συνέβη, έκανε σαν να μην έχει συμβεί ποτέ. «Είχα βάλει αυτό το περιστατικό μέσα σε ένα κουτί, βαθιά μέσα μου και έκανα σαν να μην υπάρχει και έτσι θα κάνω και τώρα. Δεν επεδίωξα ποτέ κατά το παρελθόν και ούτε και θα το κάνω στο μέλλον να συναναστραφώ αυτόν τον άνθρωπο ή να κινηθώ στους χώρους όπου κινείτο και εκείνος και γι’ αυτόν τον λόγο και μου ήταν εύκολο να κάνω σα να μην έχει συμβεί» επεσήμανε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη που όλον αυτόν τον καιρό έκανε λόγο για μια συνομωσία.

«Δεν υπάρχει τίποτα, τίποτα, που να συνδέει τα πρόσωπα αυτής της υπόθεσης μεταξύ τους. Δεν τις ήξερα καθόλου αυτές τις κοπέλες, τις γνώρισα μετά την προδικασία. Δεν γνώριζα καν τις επώνυμες κυρίες που κατήγγειλαν, την κυρία Παπαχαραλάμπους, την κυρία Δροσάκη, την κυρία Αναστασοπούλου, είναι άνθρωποι που τους γνώρισα τώρα. Κανείς δεν γνωρίζει και ούτε θα μάθει ποτέ ποια είμαι. Εγώ ζω από αυτήν τη δουλειά. Από αυτόν τον άνθρωπο εγώ δεν ζητάω τίποτα, ούτε χρήματα, ούτε τίποτα άλλο. Δεν θέλω κανένας να βλέπει στο πρόσωπο μου το θύμα του 2010» κατέληξε.

Back to top button