ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Εξομολόγηση σοκ από τη Μαριάννα Τουμασάτου: «Θέλω να πεθάνω εδώ που κάθομαι!»

Καλεσμένη στο “Στούντιο 4” βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, το απόγευμα της Παρασκευής (3/2), προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στα εφηβικά της χρόνια και τις ακρότητες που έκανε σαν νέα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου εξομολογήθηκε πως «φαντάζομαι πως η μάνα μου και ο πατέρας δεν θα θέλουν να θυμούνται πράγματα από την εφηβική μου ηλικία. Γενικώς δεν ήμουν ένα παιδί με δύσκολη εφηβεία αλλά ήμουν ένα παιδί που όλο και κάτι έκανα. Όχι όμως αγριευτικά πράγματα μέχρι την προεφηβεία. Εκεί στην εφηβεία λίγο και μετά, τώρα δεν θα τα πω όμως γιατί η μάνα μου βλέπει και θα γυρίσω και θα την βρω με εγκεφαλικό. Έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα το παιδί μου να τις κάνει».

«Έχουμε πάει για παράδειγμα παρέα μεγάλη, μαμά συγγνώμη, Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρα όλο το αντίθετο ρεύμα με το αυτοκίνητο. Έτσι για πλάκα! Ήμασταν γύρω στα 18 και μας φαινόταν πάρα πολύ αστείο. Μυαλό μηδέν».

«Τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να πέσω να πεθάνω μόνη μου εδώ που κάθομαι. Τατουάζ έχω κάνει πολλά και είχε πλάκα όταν ο μπαμπάς μου είδε το πρώτο, που μου είπε «αυτό βγαίνει;». Του απάντησα με laser και «άρα δεν βγαίνει» μου είπε» πρόσθεσε, επίσης, η Μαριάννα Τουμασάτου.

‘Βόμβα’ από τη Μαριάννα Τουμασάτου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για την αντιδικία της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη. Παράλληλα, η Ρένια Λουιζίδου «τελείωσε» τον Πέτρο Φιλιππίδη σε 2 λεπτά!

Η ηθοποιός τόνισε πως δεν ήταν μάρτυρας σε κάτι για να μπορεί να εκφέρει δημόσια άποψη ωστόσο από συζητήσεις της με την ηθοποιό γνωρίζει κάποια πράγματα.

«Δεν μπορώ να έχω άποψη για το που και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει…», σημείωσε η Μαριάννα Τουμασάτου για τη Ζέτα Δούκα.

«Αν αθωωθεί θα…»

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Μαριάννα Τουμασάτου αν σε περίπτωση που ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωνόταν, θα δεχόταν να συνεργαστεί μαζί του με εκείνη να εμφανίζεται κατηγορηματικά αρνητική. «Δε θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση» είπε.

«Η ψυχολογία των κοριτσιών που έχουν κάνει τις καταγγελίες είναι πολύ δύσκολη. Όπως και οποιουδήποτε ανθρώπου που έχει υποστεί κάτι τόσο σκληρό και σοβαρό. Και όταν πρέπει να το αναμασήσει και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση… Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά είναι δυνατές και τα καταφέρνουν.

Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν άνθρωπο όταν έχει βιώσει κάτι τόσο δυσάρεστο να τον αμφισβητούν. Να αμφισβητούν την αλήθεια τους που προσωπικά πιστεύω πως είναι έτσι κι αλλιώς αλήθεια.

Τα πράγματα που συμβαίνουν δε μπορείς να κάνεις ότι δεν έχουν συμβεί. Και όταν βρίσκεις τη δύναμη προσπαθείς να προστατεύσεις κι άλλους ανθρώπους. Αυτό κάνανε αυτά τα κορίτσια, σε αυτό εμμένουν και σε αυτό θα συνεχίσουν» ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Φυσικά υπάρχουν κι άλλες κοπέλες στο ελληνικό θέατρο που έχουν βιώσει αντίστοιχα πράγματα. Όταν νιώσουν έτοιμες θα μιλήσουν, αν ποτέ νιώσουν. Δε μπορείς να ζητάς από έναν άνθρωπο να είναι έτοιμος να μιλήσει για κάτι τόσο δύσκολο» πρόσθεσε.

Όσο για το αν έχει δει να αλλάζει κάτι μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε, «Ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι… Προσπαθούμε να συνηθίσουμε την ιδέα χάνοντας την ουσία. Η ουσία είναι “όχι βία σε κανέναν άνθρωπο” κανένα πλάσμα δεν πρέπει να κακοποιείται».

Back to top button