Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μεγιστάνας σκότωσε την ηθοποιό γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στα παιδιά τους!

Τα μηνύματα στο κινητό που όπλισαν το χέρι του

Χορηγούμενο

Φρίκη: Μεγιστάνας σκότωσε την ηθοποιό γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στα παιδιά τους! Η τραγωδία που συγκλόνισε τα κοσμικά σαλόνια της Τουρκίας και όχι μόνο! Τα μηνύματα στο κινητό της συζύγου του που όπλισαν το χέρι του…

Φρίκη: Μεγιστάνας σκότωσε την ηθοποιό γυναίκα του και αυτοκτόνησε! Ένα τρομερό έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στην Τουρκία, όταν ένας Βρετανός πολυεκατομμυριούχος δολοφόνησε τη 40χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν τα τρία τους παιδιά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ντέιβιντ Τόμας Μπλιθ, ιδιοκτήτης της εταιρείας πετρελαίου «ASG Inspection», σκότωσε τη σύζυγό του, Βικτόρια Βέρα, στο σπίτι τους στην Άγκυρα.

Η Βικτόρια Βέρα ήταν κωμικός και παρουσίαζε το «Morning Show» στο Europe 2 μαζί με τον Τσέχο παρουσιαστή, Λέος Μάρες.

Η Βικτόρια Βέρα

Το έγκλημα φαίνεται να συνέβη μετά από έντονη λογομαχία, καθώς ο Μπλιθ εκδήλωσε ακραία ζήλια για μηνύματα που είχε λάβει η σύζυγός του στο κινητό της τηλέφωνο.

Την ώρα του φονικού, τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας τριών, τεσσάρων και 14 ετών, βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Συγγενείς της μητέρας έχουν αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών, ταξιδεύοντας στην Τουρκία μετά το τραγικό συμβάν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έζησε στην Πράγα για αρκετά χρόνια πριν μετακομίσει στην… Τουρκία, καθώς η δουλειά του Μπλιθ τον οδήγησε στη Μέση Ανατολή.

Η Βικτόρια Βέρα είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της σε φιλανθρωπικό έργο, δουλεύοντας με την τσεχική οργάνωση… «Velvet Smile», που βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για οικογένειες ασθενών, παιδιά με αναπηρία και θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης… Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button